Schilderles Vaassen
Schilderles Vaassen

Schilderles Vaassen bij Atelier De Oude Smederij

Rust door creativiteit. Een motto wat ontstaan is door ervaring en de laatste jaren steeds verder is uitgediept. Ik ben Caroline van de Vate-Lock, ik woon en werk in Vaassen aan de rand van de Veluwe. Naast ons huis staat een oude smederij uit 1800, wat we verbouwd hebben tot atelier. Oude elementen zijn nog aanwezig, zoals de vuurplaats van de smid en de oude werkbanken. Ik ben autodidact kunstschilder, ooit de eerste penseelstreken gezet op de zolder van mijn opa die mij de kneepjes van het vak leerde toen ik tiener was. De afgelopen 25 jaar heb ik bij vele kunstenaars lessen gevolgd en zo dit ambacht van kunstschilder onder de knie gekregen. Mijn passie ligt in het portretschilderen en daarnaast ben ik een grote fan van het mengen van kleur. Ik werk altijd met de primaire kleuren. Ik ben gefascineerd door de enorme mogelijkheden die er zijn met maar 5 kleuren en wit, zo zelfs dat ik daar een online cursus voor ontwikkeld heb! In mijn cursussen, workshops en schildervakanties werk ik altijd met de producten van Royal Talens: Amsterdam acrylverf in specifieke primaire kleuren, acrylmedium, gesso, gel, pasta e.d. De producten zijn goed van kwaliteit en zijn plezierig in gebruik.

Wat is er te doen bij Atelier De Oude Smederij

  • Schildercursus aan volwassenen.
  • Schilderworkshops aan groepen (in atelier of op locatie)
  • Schilderretraitedagen.
  • Coaching met creatieve werkvormen.
  • Portretten in opdracht

Schildervakantie in Italië

Ik organiseer elke jaar twee schilderweken in een authentiek bergdorpje nabij Lago di Como, Noord-Italië

Week 1: SchilderRetraite, een week op christelijke basis met 2x per dag een meditatie die de rode draad vormt door de schilderweek. En verder de hele dag schilderen, genieten van de rust en de heerlijke Italiaanse maaltijden.

Week 2: Schildervakantie met schilderworkshops, met de mogelijkheid om de hele dag buiten te schilderen, te genieten van de Italiaanse berglucht, het pittoreske dorpje en de heerlijke Italiaanse maaltijden. Meer informatie en foto's over deze week kan je vinden op mijn website.

Schilderles Vaassen
Schilderles Vaassen
Schilderles Vaassen
Schilderles Vaassen

Online schildercursus ‘Eindeloos kleuren mengen’

In deze online cursus leer je eindeloos veel mooie kleuren te mengen uit 5 primaire kleuren en wit. Er gaat echt een wereld VAN KLEUR voor je open! En nooit meer overbodige tubetjes, dus geen geld te veel uitgeven aan tubes verf die eigenlijk niet nodig zijn! Wil je meer uit je verf halen en meer kleur en nuances in je schilderij brengen! Dan is deze online schildercursus echt voor jou! In deze ultieme onlinecursus leer ik je stap voor stap hoe je vanuit de geselecteerde primaire kleuren acrylverf eindeloos de mooiste kleuren mengt. Hoe je grijzen mengt en zelfs zwart mengt zonder grijs, bruin of zwart te gebruiken!

En ik leer je hoe je de kleur kan vinden die je wilt schilderen!

Deze cursus is duidelijk en praktisch en bestaat uit 6 videolessen, sommige lessen in 2 of 3 delen van elk 30 tot 45 minuten beeldmateriaal. In totaal zo'n 6 uur video. Plus een introductie filmpje en bonusmateriaal. En een groot voordeel: Je kunt de lessen heerlijk in je eigen tempo volgen! De verf voor deze cursus kan je hier bestellen. De online cursus ‘Eindeloos kleuren mengen’ bestel je bij ‘Atelier De Oude Smederij

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kan je mij mailen: carolinevandevate-art@hotmail.com of bel mij op nummer 0618110959 . Wil je meer zien van mijn werk ga dan naar mijn website

Schilderijen van Caroline

In de portretten van Caroline komt de liefde voor mensen tot uiting, er wordt geen portret maar een mens geschilderd, een ontmoeting op hartsniveau. De schilderstijl is figuratief, met een losse impressionistische penseelstreek. Er ontstaat diepte door de gelaagdheid die zij aanbrengt. De dynamiek van kleuren ontstaat vanuit een beperkt palet van primaire kleuren. Caroline geeft schildercursus, workshops, coaching en schildert portretten in opdracht.

Schilderles Vaassen
Schilderles Vaassen
Schilderles Vaassen
Schilderles Vaassen

Direct Amsterdam Acrylverf bestellen om in Vaassen met Caroline van de Vate-Lock aan de slag te gaan