schilderles-uddel
Schilderles uddel

Schilderles in Uddel

Mijn naam is Henk Dekker. Beeldend kunstenaar en vormgever. Ik woon en werk in het dorpje Uddel op de Veluwe aan de rand van het kroondomein en studeerde aan de Hogeschool Windesheim en de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem docent beeldende kunst en vormgeving. Tegenwoordig ben ik werkzaam als docent Beeldende Kunst en Vormgeving en ckv op de Jacobus Fruytier Scholen Gemeenschap Uddel en Apeldoorn. Op school en tijdens de lessen in mijn atelier, werk ik met grote tevredenheid, alleen nog met Amsterdam Acryl verf omdat dat kwalitatief goede werkstukken oplevert van de studenten en omdat Amsterdam acrylverf een goede kwaliteit/ prijsverhouding heeft.

Wie is Henk Dekker

In mijn kunstwerken streef ik naar het verbeelden van onderwerpen die mij persoonlijk iets zeggen en inspireren. Zo probeert ik boven het puur beschrijvende uit te stijgen om de kunst meer betekenis en draagwijdte te geven. Ik werk regelmatig aan opdrachten voor particulieren of bedrijven. De opdrachten variëren van schilderijen tot ruimtelijke werken zoals projecten voor scholen. Hierdoor is mijn werk heel divers. In het vrije werk zoek ik naar onderwerpen waarin ik het verstilde moment (Art of Silence) probeer uit te beelden. Het ervaren van een oase in een hectische wereld. In de achterliggende jaren heb ik veel schilderijen en ruimtelijke werken gemaakt/ ontworpen omdat mensen vaak iets specifieks willen hebben wat je niet zomaar in galeries of exposities tegenkomt. Een schilderij of ruimtelijk kunstwerk is vaak persoonlijk mooi of bijzonder. Vraag naar de mogelijkheden voor uw kunstopdracht.

Schilderles uddel
Schilderles uddel
Schilderles uddel
Schilderles uddel

Wij werken ook in opdracht

Naar aanleiding van een verzoek om een idee voor een kunstwerk te verbeelden, heb ik eerst een gesprek met de opdrachtgever over wat men met het idee ongeveer voor ogen heeft. Soms is dat heel concreet, of het wordt door het gesprek helder wat de bedoeling is. Ik schets dan een aantal ideeën en bespreek die met de opdrachtgever. Tot zover is dat allemaal vrijblijvend. Als de opdracht gegeven wordt, wordt het formaat, materiaal, techniek en de prijs afgesproken.

Wat kun je verwachten op mijn workshops?

  • Op dinsdagavonden geeft ik teken-, schilder- en boetseerlessen in mijn atelier.
  • Deze lessen worden gegeven van 19.00 – 21.00 uur
  • In principe 18 jaar en ouder. Bel of mail vrijblijvend naar de mogelijkheden.
  • De eerste kennismaking les is gratis.
  • Op afspraak kunnen er workshops georganiseerd worden.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kan je mij mailen : info@atelierartofsilence.com of bel mij op nummer 0657886857. Vriendelijk verzoek ik u geen contact op te nemen op zondag. Wil je meer zien van mijn werk ga dan naar mijn website

Schilderijen van Henk Dekker

Schilderles Uddel
Schilderles Uddel
Schilderles Uddel
Schilderles Uddel

Direct Amsterdam Acrylverf bestellen om in Uddel met Henk Dekker aan de slag te gaan