Schilderles Tuitjenhorn
Schilderles Tuitjenhorn

Schilderles of workshops in Tuitjenhorn bij Schilders Atelier Ellen Tiebie

Mijn naam is Ellen Tiebie en woon in de kop van Noord-Holland in het dorpje Kalverdijk. Tien jaar terug heb ik mijn baan als apothekersassistente opgezegd en mijn hart gevolgd. Mijn man heeft een atelier aan huis gemaakt waar ik met veel plezier werk. Mijn schilderijen zijn meestal intuïtief geschilderd. Soms wordt er gevraagd om een uniek schilderij te maken en schilder ik intuïtief in opdracht. De laatste jaren werk ik vanuit een digitale expositie op mijn website, waarbij men een afspraak kan maken om de schilderijen te bezichtigen. Mijn laatste project, waar ik enorm trots op ben, is een reeks van 12 schilderijen waar de vrouw centraal staat. Deze reeks is uitgekomen in een verjaardagskalender en wenskaarten.

Schilderles of workshop volgen in Tuitjenhorn

Je kunt bij mij schilderles, workshops of chakra cursus volgen. Dit kan al vanaf 2 personen. Iedereen kan schilderen. Tijdens de lessen gaan we op zoek naar je eigen stijl. Bij de reservering van een workshop wordt het thema besproken. Zo is een themaworkshop gezellig en ontspannen en bij een intuïtieve of chakra workshop dieper op de persoon in. Je schildert na een meditatie je onderbewuste op het doek wat ik ga vertalen. Dit zorgt voor bewustwording, want alle antwoorden liggen in je eigen lijf. Zo breng je meer vrijheid in je vaak drukke leventje en leer je te leven wat goed is voor jou. Tijdens deze lessen gebruiken we verschillende soorten verf waaronder acrylverf van Amsterdam.Je kunt hier eindeloos mee mengen. Mijn ervaring is dat dit snel opdroogt waarbij je laag over laag kan schilderen wat een prachtig resultaat geeft. Regelmatig worden er workshops geboekt incl. overnachting want ik ben ook gastadres van Vrienden op de Fiets en Voordelig Overnachten.

Schilderles Tuitjenhorn
Schilderles Tuitjenhorn
Schilderles Tuitjenhorn
Schilderles Tuitjenhorn

Boek nu je workshop of schilderles bij Ellen Tiebie

Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan mijn website waarbij verder informatie wordt gegeven. Hier vind je ook ervaringen van cursisten en leerlingen. Je kan mij bereiken op 06-27193128 . Of per email: ellentiebie@hotmail.com. Warme groet en ik hoop je te verwelkomen in mijn knusse atelier.

Schilderijen van Ellen Tiebie

Schilderles Tuitjenhorn
Schilderles Tuitjenhorn
Schilderles Tuitjenhorn
Schilderles Tuitjenhorn

Bestel uw Van Gogh Olieverf of Amsterdam Acrylverf om bij Ellen Tiebie aan de slag te gaan