Schilderles Nijkerk
Schilderles Nijkerk

Schilderles of tekenles in Nijkerk

Wij denken oprecht dat elk mens creatief is. Daarom faciliteren we creativiteit voor iedereen en stimuleren we iedereen om creatief te zijn. Of je nu heel ervaren bent, een geïnspireerde hobbyist, of pas net op zoek bent naar meer creativiteit in jouw leven. We begrijpen dat creativiteit soms een klein zetje nodig heeft. Zoals nieuwe inspiratie, een doel, of motivatie.

Kunstlokaal Nijkerk

Tekenles en schilderles gaan in Kunstlokaal samen onder de noemer ‘Tekenlokaal’. Deze schildercursus is geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde. Heb je altijd al eens willen leren schilderen of heb je al ervaring en wil je jezelf verder ontwikkelen? Kom naar de schilderlessen in Kunstlokaal. Met een enthousiaste groep tekenaars en schilders werk je volgens een eigen idee of werk je aan de uitdaging of opdracht die het Kunstlokaal je geeft.

In de cursussen bij het Kunstlokaal kan je creativiteit ontwikkelen in het tekenen of schilderen. Iedereen is vrij om te werken aan zijn eigen ideeën, of aan te sluiten bij korte opdrachten die het Kunstlokaal geeft om je met een nieuwe techniek in aanraking te brengen of met een nieuwe blik naar dingen te laten kijken. Je kan werken naar een voorbeeld (naar de waarneming), je kan een eigen idee uitwerken, abstract te werk gaan of je kan aan de slag met een opdracht. Alle materialen zoals Amsterdam Acrylics acrylverf, penselen en schilderdoeken zijn aanwezig en mag je gebruiken zonder bijkomende kosten. Alles wat je nodig hebt is te krijgen in onze winkel, The Shabby Shed wij zitten schuin tegenover het Kunstlokaal.en hebben een groot assortiment Amsterdam Acrylics en andere Talens producten te koop!

Schilderles Nijkerk
Schilderles Nijkerk
Schilderles Nijkerk
Schilderles Nijkerk

Boek je schildercursus in Nijkerk

Ralph van Slooten de eigenaar van het Kunstlokaal, heet je van harte welkom. Alle informatie kan je vinden op de site Kunstlokaal. Boek nu je cursus en ga ook aan de slag. Wij weten uit ervaring dat je er veel plezier zult beleven.

Direct Amsterdam Acrylverf bestellen