Schilderles in Almere
Schilderles in Almere

Schilderles in Almere in het Kunstzinnig Centrum Randstad

Dit creatief cursuscentrum is van een particuliere eigenaar, kunstenares/keramiste en creatieve stylist Rola Hengstman-den Rooijen. Zij geeft al sinds 1995 diverse cursussen en workshops en is vaste docent voor de wekelijkse keramiek- en boetseerlessen. Vanaf 2018 is kunstenares en illustrator Ilse Vermeij bij het Centrum gekomen. Ilse is de veelzijdige, vaste docent voor de wekelijkse teken- en schilderlessen, waarbij de nadruk ligt op het werken met acrylverf. Dit kan in het KCR met kwast, maar ook met de vingers! Sinds 2013 heeft het KCR een prachtig en ruim opgezette atelierruimte midden in Almere-Stad en uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en OV. Bedrijventerrein Randstad 21-29 is 7 minuten lopen van het station Almere-Centrum. Wij werken met een strippenkaart. Uiterst gemakkelijk, want als je een keer niet kunt, hoef je niet te betalen.

Wekelijkse schilderlessen in Almere

Tijdens deze lessen krijg je begeleiding bij het opzetten en succesvol realiseren van je schilderij. Je kunt werken naar eigen idee, in elk genre, op doek of papier. De keuze is natuurlijk vrij. Wil je figuratief of abstract, de docent helpt je bij het hele proces. Er worden tips gegeven op het gebied van stijl, techniek en artistieke aspecten. Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling staan centraal naast het plezierig en ontspannen bezig zijn. In de lessen behandelen we onder andere:

  • de verschillende schildertechnieken,
  • waarom adviseren wij Amsterdam acrylverf te gebruiken,
  • omgaan met acrylverf d.m.v. spons, paletmes en penseel,
  • goed leren kijken naar verhoudingen,
  • perspectief,
  • verfkleuren mengen,
  • laag over laag schilderen,
  • compositie bepalen.
Schilderles in Almere
Schilderles in Almere
Schilderles in Almere
Schilderles in Almere

Thema-workshops bij Kunstzinnig Centrum Randstad

Naast de vaste, wekelijkse lessen, bieden wij ook workshops aan. Tijdens deze workshops kun je kiezen uit een aantal thema’s/onderwerpen of variaties. Je hebt hier geen schilder- of tekenervaring nodig. Schilder erop los, laat de creativiteit vloeien en geniet! Schilder met je handen, vingers of kwast! Een workshop bestaan uit één dag(deel) en gezelligheid en genieten staat hier dan ook centraal, waarna je diezelfde dag naar huis gaat met je eigen fantastische schilderij! Het KCR richt zich op iedereen die graag creatief bezig wil zijn. Of je nu beginner of gevorderd bent of al professioneel bezig bent en op zoek bent naar een inspirerende werkruimte. Kunstzinnig Centrum Randstad staat garant voor plezier, kwaliteit, gastvrijheid en betaalbaarheid. Belangstelling, je kan ons bereiken op: 036 53 323 99 | 06 42 152 720 of per mail: info@kcrandstad.nl. Wil je meer lezen of werk bekijken ga dan naar onze website.

Bestel nu Amsterdam Acrylverf - Van Gogh Olieverf en volg je schilderles bij Kunstzinnig Centrum Randstad in Almere

Leef je creatief uit en ontdek je talenten met een schildercursus in Almere!