Schilderles Hoevelaken
Schilderles Hoevelaken

Schilderles in Hoevelaken bij Atelier Petra Tool

In mijn sfeervolle atelier in Hoevelaken help ik schilders in het vinden van hun eigen stijl. Ik werk met kleine groepen van slechts 4 cursisten, waardoor ik iedereen individueel kan begeleiden.

Gratis proefles "leer schilderen in je eigen stijl" voor beginners en gevorderden

Samen zoeken we naar onderwerpen en stijlen die jou inspireren én bij jouw aanleg en niveau passen. Beginners starten met een paar eenvoudige stap-voor-stap oefeningen om te ontdekken waar hun kracht ligt. Gevorderden werken aan hun eigen projecten. Zo werkt de een aan een serie gedetailleerde aquarelportretten van zijn kleinkinderen, terwijl een ander een aantal grote, vrijwel abstracte acrylschilderijen maakt van haar reis naar IJsland. Meer informatie over onder andere gratis proeflessen vind je op mijn website.

Mijn eigen stijl

Mijn eigen schilderijen vallen op door mijn onderscheidende stijl: "de kunst van het weglaten". Ik laat grote gedeelten ongeschilderd. Wat ik níet schilder, versterkt wat ik wél afbeeld. Ik combineer mijn passie voor reizen met schilderen. Naast stadsgezichten en landschappen schilder ik de bijzondere mensen die ik onderweg ontmoet. Ook maak ik graag portretten in opdracht, naar aanleiding van een speciale gebeurtenis, overlijden of jubileum.

Schilderles Hoevelaken
Schilderles Hoevelaken
Schilderles Hoevelaken
Schilderles Hoevelaken

Amsterdam Acrylverf

The Shabby Shed in Nijkerk verkoopt Amsterdam Acrylverf, een goede kwaliteit Nederlandse acrylverf, verkrijgbaar in een groot kleurengamma (maar liefst 90 kleuren!). Naast de basiskleuren (zwart, wit, primair magenta, cyaan en geel) zijn sienna gebrand, gele oker, ultramarijnblauw en paynes grijs onmisbaar. En elke andere kleur die je aantrekt. Breid langzaam je eigen unieke collectie kleuren uit. Ik raad cursisten wel altijd aan om niet teveel kleuren in één schilderij te gebruiken. Kies liever een beperkt aantal mooie kleuren om mee te werken. Google maar op "Zorn palette portraits" voor inspiratie. Verbaas je over wat je allemaal kunt maken met alleen gele oker, titaanwit, lampenzwart en midden-naftolrood!

Welkom in mijn atelier

Zie ik je in mijn atelier om jouw eigen schilderstijl in acrylverf (of andere materialen) te ontdekken? Alle informatie kan je vinden op mijn website. Je kan mij bereiken op Telefoon 06 18414115 (bereikbaar via bellen of whatsapp).

Direct Amsterdam Acrylverf - Van Gogh Olieverf bestellen om in Hoevelaken met Petra Tool aan de slag te gaan