Schilderles Dronten
Schilderles Dronten

Schilderles in Dronten

Mijn naam is Diana Diepmaat en ik ben woonachtig in het mooie Dronten. Mijn man en ik bewonen een heerlijk huis waar ik een prachtig atelier heb kunnen realiseren. Tekenen deed ik vanaf mijn 6e al heel aardig (volgens mijn moeder) en dat heb ik verder doorontwikkeld. Maar natuurlijk is er meer dan dat en langzamerhand kwamen er meer technieken op mijn pad en dat was o.a. het schilderen. Ik heb drie jaar lessen gevolgd bij “Calliope” in Lelystad en kwam voor het eerst in aanraking met verf. Wat een heerlijk medium! Uiteraard al meegekregen vanuit de academie, maar nu lekker op mijn eigen manier experimenteren met verf en andere materialen.

Werken met Amsterdam Acrylverf

Ik schafte eerst voorzichtig wat basiskleuren aan. Natuurlijk kun je van daaruit alle kleuren mengen die je maar wilt, maar hoe mooi is het dat er een gigantische keuze is in kant en klare kleuren (die ik dan ook weer rustig door elkaar meng, waardoor je eindeloos veel mooie kleuren maakt). Zo kwam ik in aanraking met de Amsterdam acrylverf van Talens. Eerst voorzichtig de kleine tubetjes besteld, nu in potten. Ik heb een kast vol. Het is geweldig om mensen met allerlei technieken kennis te laten maken. Tekenen, schilderen, gemengde technieken: alles kan en alles mag. En niet alleen volwassenen, maar ook kinderen volgen de lessen. Ik geef geen opdrachten, maar laat iedereen zelf bepalen wat hij/zij zou willen tekenen of schilderen. Dan is de motivatie het grootst. Ik weet uit ervaring dat het niet altijd even motiverend is wanneer je iets moet doen wat je niet ligt.

Schilderles Dronten
Schilderles Dronten
Schilderles Dronten
Schilderles Dronten

Wij werken ook in opdracht

Mocht u niet zelf in de gelegenheid zijn om een kunstwerk bij mij te komen schilderen, dan is het ook altijd mogelijk om dat door mij te laten maken. Ik werk in opdracht. U maakt uw wensen aan mij kenbaar, eventueel met wat foto’s erbij. Natuurlijk ook graag met welk medium. Bellen kan ook als u vooraf eerst wat meer informatie zou willen.

Wat kun je verwachten op mijn workshops?

Ook wat anders tussendoor doen, zoals een spaarpot of een masker beschilderen bijvoorbeeld, laat ik kinderen doen. Als ze lang met een tekening of schilderij bezig zijn, zijn ze het soms gewoon even zat. Daarna weer met frisse moed door. Op locatie geef ik op verzoek workshops schilderen. En zowel in het atelier als op locatie geef ik kinderpartijtjes.Ben je nieuwsgierig geworden, dan kan je mij mailen: dianadiepmaat@hotmail.com of bel mij op nummer 0640226817 . Wil je meer zien van mijn werk ga dan naar mijn website

Schilderijen van Diane

Schilderles Dronten
Schilderles Dronten
Schilderles Dronten
Schilderles Dronten

Direct Amsterdam Acrylverf bestellen om in Dronten met Diana Diepmaat aan de slag te gaan