Schilderles Bunschoten
Schilderles Bunschoten

Schilderles in Bunschoten bij ArtJet Kunst & Natuurbeleving

Artjet Kunst & Natuurbeleving wil jou stimuleren in het ontwikkelen van je creativiteit op het gebied van schilderen en tekenen. Er zijn verschillende schilder- en tekencursussen te volgen. Daarnaast verzorgen wij workshops, groepsuitjes en natuuractiviteiten.

Abstract schilderen

In deze cursus leer je losser en vrijer schilderen. Je gaat aan de slag met de beeldelementen kleur, lijn, vorm, toon, formaat en textuur in acrylverf. Hiermee krijg je een belangrijke basis voor allerlei vormen van schilderen, ook realistisch schilderen. Daarnaast leer je de werkelijkheid abstraheren (bv mensfiguren, landschappen e.d.) en het maken van semi-abstracte schilderijen.

Portretschilderen

In deze cursus leer je een portret opzetten en uitwerken door diverse manieren van schetsen en schilderen. Je leert goed kijken naar de juiste verhoudingen, contouren, licht en schaduw en het grote geheel. Daarna kun je bepalen hoe gedetailleerd en expressief je het portret verder wilt uitwerken. Je kunt naar voorkeur werken in acrylverf of olieverf.

Schilderen en/ of Tekenen algemeen

Goed leren kijken is de basis voor goed leren tekenen of schilderen naar de werkelijkheid. In deze cursus komen verschillende onderwerpen aan bod zoals; landschap, stilleven, portret, stadsgezicht, mensfiguren, interieur. Je leert over de werking van licht, schaduw, kleur, toon, vorm en lijn, verhoudingen, compositie en perspectief. Ook leer je diverse manieren van schetsen en deze vervolgens uit te werken in acrylverf, olieverf, potlood of krijt.

  • Lestijden: maandagavond of dinsdagavond 19.30- 21.45 uur
  • Dinsdagmiddag 14.00 -16.15 uur
  • Docent: Henriëtte Brilman – de Mooy
  • Locatie: Atelier Artjet in Bunschoten en Collage Hoevelaken
Schilderles Bunschoten
Schilderles Bunschoten
Schilderles Bunschoten
Schilderles Bunschoten

Workshops/ groepsuitjes

Voor groepen organiseren wij schilderworkshops in Atelier Artjet, op locatie of in de natuur.

Natuuractiviteiten o.l.v. Arthur Brilman

  • Excursie Leesbaar Landschap
  • Workshop Buiten koken
  • Workshop Vuur maken
  • Workshop eetbare en bruikbare wilde planten

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kan je mij mailen: artjet@hetnet.nl of bel mij op nummer 0623189890. Arthur is bereikbaar op 0683207572. Wil je meer zien van mijn werk ga dan naar mijn website

Schilderijen van Henriëtte Brilman – de Mooy

Schilderles Bunschoten
Schilderles Bunschoten
Schilderles Bunschoten
Schilderles Bunschoten

Direct Amsterdam Acrylverf bestellen om in Bunschoten met Henriëtte Brilman aan de slag te gaan