Schilderles Barendrecht
Schilderles Barendrecht

Schilderles of workshops in Barendrecht bij Jbennisart

Mijn naam is Joke Bennis en van jongs af aan is tekenen en schilderen mijn passie. Ik heb in al die jaren het mijzelf aangeleerd. Mijn interesse is dan ook zeer breed te noemen van zeer realistisch schilderen met acryl- of olieverf tot abstraherende en abstracte werken. Ook fine-art op hele kleine schilderijtjes vind ik mooi om te doen. Graag maak ik kleurrijke stadsgezichten in abstraherende stijl met behulp van paletmes en dikke toetsen verf. Met deze schilderijen sta ik op beurzen en kunstmarkten met de naam Jbennisart.

Werken in opdracht

Regelmatig maak ik werken in opdracht. (dierenportretten, brievenbussen, muurschilderingen). Mijn schilderijen maak ik o.a. met acryl verf en mediums van Amsterdam. De voorraad bestaat uit grote 500ml potten. Maar ook kleinere tubes van zowel Amsterdam als van Gogh. Als ik met olieverf schilder gebruik ik naast Talens Cobra watervermengbare olieverf ook de traditionele van Gogh olieverf die ik dan weer met een pasta vermeng zodat deze ook water vermengbaar wordt. De kwasten van Amsterdam vind ik fijn om mee te werken.

Schilderles Barendrecht
Schilderles Barendrecht
Schilderles Barendrecht
Schilderles Barendrecht

Schilder workshops in Barendrecht

Op mijn zolder-atelier geef ik diverse workshops in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Je mag zelfs een eigen idee inbrengen voor een workshop. Ze duren een ochtend of een middag van 3,5 tot 4 uur. Een hele dag kan natuurlijk ook in overleg. Gezelligheid staat voorop en iedereen kan het.

Schilderles, maak je eigen schilderij

Ook hanteer ik een iets andere werkwijze qua schilderlessen. Iedereen kan namelijk een voorbeeld meenemen van wat ze willen schilderen. Ik help ze dan van het begin tot het eindresultaat. Op deze manier leer je de foefjes en de technieken. Zo gaat iedereen na een aantal sessies met een eigen mooi schilderij naar huis. Ook hier weer maximaal 5 personen.

Boek nu je workshop of schilderles bij Jbennisart in Barendrecht

Of je nu met Acrylverf schilderles of een workshop wil volgen informeer dan naar de mogelijkheden. Je kan mij bellen op 06 18511701 of mail naar: jokebenniscrea@gmail.com. Wil je meer van mij werk zien of opdrachten die ik heb gemaakt, op mijn website kan je veel voorbeelden zien.

Schilderijen van Joke Bennis

Schilderles Barendrecht
Schilderles Barendrecht
Schilderles Barendrecht
Schilderles Barendrecht

Bestel uw Van Gogh Olieverf of Amsterdam Acrylverf om bij Joke Bennis aan de slag te gaan