Schilderles bij Rembrandt van Wine in Amsterdam

Rembrandt van Wine onderscheidt zich in deze lijst met paint en sips omdat het volledige evenement plaatsvindt in het duister. Het bijzondere daarnaast is dat deze intieme sfeer geenszins afbreuk doet aan de daadwerkelijke schilder ervaring. Door het gebruik van Amsterdam neon Acrylverf die oplicht onder de black lights zie je moeiteloos wat je schildert op het doek. Bij Rembrandt van Wine is er geen ervaring nodig. De kunstdocent is er om je te helpen een meesterwerk te schilderen, of het nu je eerste keer is of dat je Rembrandt van Rijn heet. Het is aan jouw creatieve vrijheid of je je eigen ontwerp schildert of het schilderij van de dag volgt. Naast de normale evenementen kan je bij Rembrandt ook privé evenementen plannen, bijvoorbeeld om je verjaardag te vieren, of als leuk uitje met je collega's

Over het waarom Rembrandt van Wine is opgericht

Het gaat verder dan alleen maar schilderen. Weet je waarom baby's zo veel lachen? Omdat er niets leukers is dan iets voor de allereerste keer doen. Daarom introduceren wij Rembrandt van Wine in Amsterdam - om mensen iets nieuws te laten proberen en daar blij van te worden. Maar daarnaast wil Rembrandt van Wine ook het sociaal bewustzijn vergroten. 1 Miljoen mensen wonen in Amsterdam en nog steeds zijn er een heleboel mensen eenzaam. Dat is een echt probleem dat we willen bestrijden door vreemden samen te brengen in een leuke creatieve omgeving.

Naast ondernemen is één van onze doelen goed doen in de samenleving

We willen ook meer goed doen door plekken in bepaalde workshops weg te geven aan mensen die het hardst nodig hebben (en het anders misschien niet kunnen betalen). De slogan is dan ook 'get oncomfortabel' of 'wordt oncomfortabel', zowel nieuwe mensen ontmoeten als iets compleet nieuws doen (schilderen, in het donker, zoals wat?) kan zenuwslopend zijn. Maar met de juiste begeleiding nemen we die zenuwen weg en zorgen we ervoor dat het een superleuke ervaring wordt! Voor iedereen. Zowel een kunstinstructeur als een gastheer zijn aanwezig tijdens de workshop. De kunstenaar gidst je door de benodigde technieken voor het schilderwerk van de dag en biedt persoonlijk advies waar nodig. De gastheer zorgt ervoor dat iedereen geniet en constant een goed gevuld glas heeft (alle drankjes zijn inbegrepen). Rembrandt van Wine is ook een enorm betaalbare optie op de lijst, het kost slechts 35,- per persoon.

De reviews op deze avond zijn geweldig

De volgende review zegt precies hoe het is “Ik heb onlangs deze schildercursus gedaan met een twist: Paint and Sip! Deze creatieve avond was niet zomaar een standaard schilderworkshop maar een unieke ervaring met glow in the dark-verf, lekkere wijn en een leuk gezelschap!”

Boek nu een Paint en Sip avond bij Rembrandt van Wine

Je kan ons mailen op email adres info@rembrandtvanwine.nl .Je kan ook op onze site sip & paint in the dark direct boeken Wil je meer informatie bekijk Rembrandt van Wine of bel ons op +31636093179

Schilderles Amsterdam
Schilderles Amsterdam

Meer foto's van een geweldige avond bij Rembrandt van Wine in Amsterdam

Schilderles Amsterdam
Schilderles Amsterdam
Schilderles Amsterdam
Schilderles Amsterdam

Bestel uw Amsterdam Acrylverf om ook met Neon verf aan de slag te gaan

De spectaculaire schilders avond in Amsterdam met Neon Amsterdam Acrylverf in het donker