Annie Sloan kwast nr 8 de ideale kwast voor Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan kwast nr 8 de ideale kwast voor Annie Sloan Chalk Paint
€ 19,50
Kwaliteit
Prijs
Waarde
9 beoordeling(en)

Beschikbaarheid: Op voorraad

OF

Instructie videos

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen

Annie Sloan Soft Wax aanbrengen

Klantenbeoordelingen 9 item(s)

9 artikel(en)

per pagina
Fijne kwasten
Toen ik net begon met het werken met deze verf, heb ik eerst een "proefje" gedaan met een goede kwaliteit verfkwast. Ik voelde direct: Dit klopt niet, dat kan beter, prettiger. Dus.. vrij snel kwasten 8 en 12 gekocht. Inderdaad, veel fijner werken.
Verzorgen volgens de voorschriften en je hebt elke keer weer een heerlijk stuk gereedschap. Zelf vond ik hem na een paar keer gebruiken nog prettiger gaan voelen.
Kwaliteit
Prijs
Waarde
Beoordeling door Yvonne van S / (Geplaatst op 13-06-2015)
Goed materiaal maakt je werk veel leuker
Netzo als mijn wax kwast had ik vanaf mijn eerste project met Annie Sloan kwasten moeten werken. Geweldige kwasten ben er heel blij mee.
Waarde
Kwaliteit
Prijs
Beoordeling door Rosita / (Geplaatst op 04-12-2014)
Aanrader
Een super kwast, heerlijk om mee te werken,
dekt goed en makkelijk schoon te maken.
Waarde
Kwaliteit
Prijs
Beoordeling door Oda / (Geplaatst op 11-06-2014)
Geen rotkwasten meer
werkte altijd met goedkope kwasten had ik nooit moeten doen wat heerlijk om hier mee te werken.
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Beoordeling door Arriel / (Geplaatst op 26-05-2014)
hadden we eerder moeten doen
Geweldige kwast hadden we eerder moeten aanschaffen
Kwaliteit
Prijs
Waarde
Beoordeling door Robert / (Geplaatst op 27-04-2014)
Absoluut geweldig!
De eerste weken met Annie Sloan verf werkte ik met een kwast van de gamma, maar meteen zodra ik deze gebruikte wist ik al dat dit mijn verslaving nog erger zal maken. Heerlijk om mee te verven, al vanaf de eerste laag verf hele goede dekking en je bereikt er ook de kleinste details mee. Ik ben verliefd op mijn kwast, haha!
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Beoordeling door Sonja / (Geplaatst op 25-01-2014)
super kwast
Super kwast kan ik iedereen aanraden
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Beoordeling door Arnoldien / (Geplaatst op 27-10-2013)
ben er blij mee
Je had gelijk Jayne geweldige kwast stuur je snel de foto's van de kast en de hal.
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Beoordeling door Jose / (Geplaatst op 24-10-2013)
Had ik eerder moeten doen
Al een tijdje twijfelde ik of ik zo'n kwast nu wel of niet moest kopen. Uiteindelijk heb ik hem wel bij je gekocht in de winkel en kan eigenlijk maar één ding zeggen. Heb er spijt van dat ik het niet veel eerder heb gedaan. Dank je wel Jayne
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Beoordeling door Marian / (Geplaatst op 21-10-2013)

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Annie Sloan kwast nr 8 de ideale kwast voor Annie Sloan Chalk Paint

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kwaliteit
Prijs
Waarde