Polyvine is de ijzersterke vernis voor binnen en buiten

Wie is Polyvine?

Polyvine werd opgericht in 1986 en is één van de belangrijkste vernieuwers van de laatste tien jaar op het gebied van lakken, vernis en afwerkingen voor decoratieve verfafwerkingen en buiten hout.. Alle producten van Polyvine worden in de eigen fabrieken gemaakt. Omdat ze op waterbasis zijn, vereisen ze een gedegen controle en een specifieke kennis van de werking met andere verfsoorten.

Welke producten heeft Polyvine

Polyvine heeft zich gespecialiseerd in twee belangrijke hoofdgroepen:

Polyvine decorateursvernis

Polyvine decorateursvernis is speciaal voor acrylverf, krijtverf, kalkverf en Chalk Paint en je kan het gebruiken op Latex Acrylverf Kalkverf, Behang, Sierpleister Gips, Glasvezel en Latex. Altijd aanbrengen op een volledig droge ondergrond. De verf moet absoluut droog zijn en het hout ook voor je gaat verven. Decorateursvernis kan je gebruiken voor keukens, tafels en meubels die je extra sterk wilt afwerken. Het is verkrijgbaar in extra mat en zijdeglans. De lak is transparant. Aanbrengen met een vernis kwast voor een mooi en streeploos resultaat.

Polyvine decorateursvernis extra sterk maken

De decorateursvernis droogt volkomen transparant op en vergeelt niet. Breng eerst 2 laagjes decorateursvernis zijdeglans aan, en tenslotte één laagje decorateursvernis Extra Mat dit maakt de afwerking extra sterk.

Polyvine buitenlak

Polyvine Buiten lak geeft een optimale bescherming aan buiten houtwerk als: deuren, tuinmeubelen, ramen, en uw carport, die zijn afgewerkt met Annie Sloan Chalk Paint. De lak biedt een uitstekende bescherming tegen verwering. Polyvine buitenlak is verkrijgbaar in zijdeglans en extra mat. De lak is transparant. Toepassingen,Houtwerk, Deuren, Houten tuinmeubelen, Bekleding in hout, Ramen, Alle vlak geschaafde houten oppervlakken.

Polyvine buitenlak Eigenschappen

Bescherming tegen UV-stralen, Bestand tegen regen, Bestand tegen schimmels en zwammen, Geen gevaar voor afbladderen en barsten, Gemakkelijk aan te brengen, Sneldrogend, Op waterbasis, Reinigen met water.

Polyvine verpakkingseenheden

Polyvine buitenlak is verkrijgbaar in 100 ml, 500 ml, 1 liter en 2,5 liter. De decorateursvernis is verkrijgbaar in 100 ml, 500 ml, 1 liter en 4 liter. De grote verpakking is uiteraard extra goedkoop. Speciaal voor de grotere klussen.

Polyvine kopen of bestellen

Polyvine is uiteraard te koop in onze winkel. Die kunt u vinden in Nijkerk op de Kloosterstraat 10A. En u kunt uiteraard online bestellen bij ons. Wij hebben altijd alle Polyvine producten op voorraad. En bij online bestellingen via de webshop is het bij ons vandaag bestellen morgen in huis.

Polyvine - Polyvine decorateursvernis - Polyvine buitenlak - Polyvine kopen- Polyvine bestellen