Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Whitewash kopen

Bij een Whitewash blijft u de houtnerf zien, dat is waarom mensen een Whitewash willen. De structuur van het hout blijft zichtbaar maar een Whitewash kan je realiseren op een aantal manieren.

U kunt een Whitewash kopen

Let dan wel op dat u deze nog wel moet afwerken met vernis anders zal al het vocht in het hout trekken. En krijgt u hele lelijke kringen die e er niet meer uit krijgt. Dat maakt deze optie voor ons onaantrekkelijk. Het totaal van artikelen is te duur en te bewerkelijk.

U kunt zelf een Whitewash maken

Whitewash is eigenlijk niets anders dan niet dekkende witte verf. Dus verf die sterk is verdunt dat kan je ook zelf maken. Je neemt 120 ml witte Annie Sloan verf en verdunt het met water en je hebt een Whitewash gemaakt. Maar net zo als bij optie 1 moet u het nog afwerken. om het af te sluiten voor vocht en vuil. Anders zal het heel snel lelijk worden.

Onze voorkeur voor het aanbrengen van een Whitewash

Op de markt is sinds kort een Wash op de markt die bestaat uit: Lak - Wax en Vernis. Het heet Polyvine Verniswas. Je kan het snel verwerken en je krijgt een prima resultaat. Maar het grootste voordeel is, dat het gelijk goed beschermt zelfs bij zeer intensief gebruik. Dus wilt u een Whitewash, dan raden wij u Polyvine Verniswas wit aan.

U kunt ons volgen op:

Welke mogelijkheden zijn er voor het aanbrengen van een Whitewash