Polyvine Webshop voor Nederland en België

Polyvine webshop voor Nederland en België vandaag bestellen morgen in huis

Polyvine werd opgericht in 1986 en is één van de belangrijkste vernieuwers op het gebied van lakken en vernis. Alle producten van Polyvine worden in de eigen fabrieken gemaakt. Omdat ze op acrylbasis zijn, vereisen ze een doorgedreven controle en een specifieke kennis van de interactie tussen de verschillende componenten. Dat is de reden dat Polyvine lakken uitstekend samen gaan met Annie Sloan Chalk Paint en met Acrylverf, krijtverf of Kalkverf . Polyvine kunt u nu bestellen en u heeft morgen de ijzersterke vernis van Polyvine in huis. Omdat wij altijd de vernis van Polyvine op voorraad hebben voor u. Binnen Nederland verzenden wij vanaf 100 Euro gratis en de verzendkosten naar België zijn ongeacht gewicht en omvang altijd 8 euro.

Verbuik Polyvine 15 M2 per liter

Stofdroog: Na enkele minuten Droog en overschilderbaar: Na enkele uren

Uitharding: Na 12 uur bij kamertemperatuur en gewone luchtvochtigheid

Glansgraad: Extra mat / zeer mat

De Polyvine vernis is geurloos, en ongevaarlijk

Schoonmaken kwast of roller: Met water en zeep

Sterkste resultaat van Polyvine vernis

Als je de sterkste beschermlaag wilt geven. Breng eerst 2 laagjes Zijdeglans aan, en tenslotte één laagje matte vernis voor als je een echt matte uitstraling wilt. Eigenschappen: beschermt tegen verkleuring door UV-stralen, bestand tegen regen, makkelijk aan te brengen, sneldrogend, op waterbasis. Beschermt tegen afbladderen en barsten en stoom. U kunt het dus in eigenlijk iedere ruimte in huis gebruiken.

Decorateursvernis van Polyvine voor binnen

Gebruik voor meubels, keukens, behang, pleisterwerk en onbehandeld hout

Polyvine verniskwasten

Zeer fijne lichte kunststofvezel kwasten ideaal om watergedragen lakken, zoals onze keuken en tafel lak en buitenlak en Lacquer mee af te werken voor een mooi en streeploos resultaat. 

Polyvine buitenlak

De Buiten van Polyvine geeft een optimale bescherming aan buiten houtwerk als: deuren, tuinmeubelen, ramen, en uw carport, die zijn afgewerkt met Annie Sloan Chalk Paint, acrylverf, kalkverf of krijtverf. De lak biedt een uitstekende bescherming tegen verwering. Kenmerken van Polyvine buitenlak zijn; Bescherming tegen UV-stralen. Bestand tegen regen. Bestand tegen schimmels en zwammen. Geen gevaar voor afbladderen en barsten. Gemakkelijk aan te brengen. Sneldrogend. De lak is op waterbasis. Materiaal mengen en reinigen met water.

 

Polyvine de ijzersterke vernis en Lak voor binnen en buiten