Polyvine Verniswas Gebruiksaanwijzing
Polyvine Verniswas Gebruiksaanwijzing

Wij hebben voor u een gebruiksaanwijzing gemaakt om u te helpen het maximale resultaat uit Polyvine Verniswas te halen. Polyvine Verniswas is één van de allerbeste producten van Polyvine. Dat komt omdat ze verschillende technieken samen in één product hebben samen gebracht. Polyvine Verniswas kan je gebruiken op twee soorten ondergronden en die gaan we beiden omschrijven.

  • ·         Verniswas op water gedragen verf
  • ·         Verniswas op onbehandeld hout

Waarom Polyvine Verniswas en geen ander product

Polyvine is al sinds 1986 gespecialiseerd in het afwerken van water gedragen verf en een absolute voorloper op dit gebied. Wij kennen geen Fabrikant die dezelfde kwaliteit kan leveren als Polyvine. Daarom hebben wij ook heel bewust en weloverwogen gekozen voor de Verniswas van Polyvine. De Verniswas van Polyvine is misschien wel het product waar wij het meest enthousiast over zijn. Dat komt omdat het een aantal technieken samen brengt in één product. Je kan het gebruiken voor onbehandeld hout en het sluit het ook gelijk af voor vlekken en kringen. Dus met één product bent u klaar. En op water gedragen verf geeft het geen verkleuring, wat het grootste probleem vaak is, door zonlicht of afwerking.

Verniswas van Polyvine is uniek

Verniswas van Polyvine is uniek omdat het een aantal technieken heeft samengevoegd in één product. Dat is voor u makkelijker en kost minder tijd dus ook goedkoper. Het zorgt dat de verf of het hout een mooie kleur krijgt naar keuze. En gelijk volledig is beschermd. Watervast, Hittebestendig en Slijtvast. Dat is ook de reden waarom wij zo blij zijn met Verniswas van Polyvine.

Aanbrengen van Verniswas op water gedragen verf

Hier kunnen we niet veel over schrijven. Doe het met een Verniskwast anders lost de verf op. Breng het aantal lagen op wat je wilt, hoe vaker je een kleur aanbrengt hoe donkerder het zal worden. Breng altijd minimaal drie lagen Verniswas aan voor de maximale bescherming. Als voorbeeld ben je na twee lagen Notelaar Verniswas tevreden met je kleur. Dan breng je als laatste laag een laag Kleurloos aan. Voor de maximale bescherming.

Polyvine Verniswas Gebruiksaanwijzing
Polyvine Verniswas Gebruiksaanwijzing
Polyvine Verniswas Gebruiksaanwijzing
Polyvine Verniswas Gebruiksaanwijzing

Polyvine Verniswas aanbrengen op onbehandeld hout

Allereerst moet je er van bewust zijn dat het hout, dus de kleur van het hout bepaald hoe het eruit gaat zien. Stem daar ook je keuze op af. Want op Donker Grenen zal het er anders uitzien dan op Licht Grenen. Zorg dat ruw hout eerst goed geschuurd is en maak het stof vrij. Breng een dunne laag Verniswas aan van de kleur die je wilt met een vernis kwast en doe dat in kleine oppervlakken, het trekt snel in het hout. Wrijf het gelijk uit met een katoenen doek. Na een uurtje drogen schuur het op met een fijne korrel tot je geen vezels van het hout meer kan voelen. Ben je tevreden met de kleur, dan breng je een 2e en 3e laag kleurloos aan met een droogtijd tussen de lagen van 2 uur. Wil je het donkerder dan breng je nogmaals een laag aan van de kleur die je hebt gekozen, goed uitwrijven. Tevreden dan breng je na 2 uur de laatste laag transparant aan. Zorg altijd dat je minimaal drie lagen aanbrengt voor het maximale resultaat en om te zorgen dat het extreem sterk is.

Polyvine Verniswas gebruiksaanwijzing het beste product van Polyvine