Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen

Polyvine lak of Polyvine vernis kopen of bestellen doe je natuurlijk bij Shabby Treats. Wij hebben altijd alle Polyvine lak en vernis op voorraad en en wij zorgen dat u het de volgende dag in huis heeft. Bij ons kunt u Polyvine lak bestellen zonder verzendkosten en zelfs achteraf betalen.

Polyvine lak toepassingen binnen

Polyvine lak is er in zowel mat als zijdeglans. Het is verkrijgbaar in 500 ml en in liters. Het is een ijzersterke lak ( vernis) voor zowel binnen als buiten. Door de samenstelling kunt u Polyvine lak gebruiken op water gedragen verf zonder dat het gaat verkleuren. Het is dus bruikbaar op acrylverf maar ook op Annie Sloan Chalk Paint. De meest gebruikte toepassingen zijn voor binnen op keukens, meubels, trappen, vloeren en pleisterwerk op de muur. Dit is de Polyvine decorateursvernis.

Polyvine lak toepassingen buiten

De buitenlak van Polyvine geeft een optimale bescherming aan buitenhoutwerk als: deuren, tuinmeubelen, ramen, en uw carport, die zijn afgewerkt met Annie Sloan Chalk Paint of een water gedragen verf. Maar u kunt het ook aanbrengen op hout wat niet behandeld is. De lak biedt een uitstekende bescherming tegen verwering. kenmerken van Vernislak Buitenhout zijn. Bescherming tegen Uv-stralen. Bestand tegen regen. Bestand tegen schimmels en zwammen. Geen gevaar voor afbladderen en barsten. Gemakkelijk aan te brengen. Sneldrogend. De lak is op waterbasis. Materiaal mengen en reinigen met water. Als je die liever toch een sterke bescherm laag wilt geven.

Polyvine is echt matte lak

Polyvine is in tegenstelling wat veel anderen beloven een echte matte lak. Vaak zegt men dat het een matte lak is maar blijkt het toch een subtiel glanzende lak te zijn. Bij Polyvine is een matte lak een echte matte lak. Die ijzersterk is en juist op krijtverf, kalkverf en Chalk Paint de matte kleur van de verf intact zal houden. Dat is de reden waarom mensen ook gekozen hebben voor deze soorten verf. Met Polyvine matte vernis behoud u dus ook echt de matte kleur die u zo graag wilde hebben.

Polyvine gebruiksaanwijzing

Breng eerst 2 laagjes vernis Zijdeglans aan, en tenslotte één laagje Extra Mat voor als je een echt matte uitstraling wilt. Verbruik: ca. 15 m2 per liter. aanbrengen met een vernis kwast voor een mooi en streeploos resultaat. Polyvine werd opgericht in 1986 en is één van de belangrijkste vernieuwers van de laatste decennia op het vlak van systemen voor decoratieve verfafwerkingen en lakken. Met deze geweldige vernis zult u zorgeloos jarenlang kunnen genieten van uw verf werk.

Vloervernis van Polyvine de ijzersterke afwerking voor trap en vloer

 • Merk : Polyvine
 • Voor binnen of buiten : Binnen
 • Watervast : Ja
 • Krasvast : Ja
 • Hittebestendig : Ja
 • Wasbaar : Ja
 • Terpentine basis : Nee
 • Droogtijd : enkele dagen
 • Verbruik : 10 tot 20 vierkante meter per liter

Vloervernis is verkrijgbaar in:

Het beste resultaat zult u bereiken door het oppervlak voorafgaand aan het vernissen licht te schuren. U hoeft het niet volledig te schuren maar maak het licht ruw. Dus u hoeft het maar zeer licht te schuren. Zeker bij het aflakken van onbehandeld hout is dit van groot belang. Dat lijkt veel werk maar is het niet omdat u het maar heel licht hoeft te doen. Je voelt met je hand al gelijk het verschil als het iets geschuurd is, het voelt duidelijk zachter aan. Het schuurstof opvegen met veger en/of doek. Tussen de lagen vernis ook even licht opschuren, met hetzelfde doel.  Voor het eindresultaat is dit zeker aan te bevelen.

Ik wil een volledig matte vloer

Breng dan eerst twee lagen zijdeglans vloervernis aan en de derde laag een matte vernis. U zult dan een extreem matte vloer krijgen en de combinatie van zijdeglans en mat maakt het extra sterk. Bij een glans uitstraling brengt u drie lagen zijdeglans aan.

De Polyvine vloervernis heel mat, ook wel 2 x mat of dead flat genoemd, combineert mechanische sterkte met echt zeer mat zijn en gebruiksgemak. Het is de standaard voor ultiem mat, als in onzichtbaar. Polyvine is op dit moment verreweg de matste op de markt. Wij hebben de indruk dat de Polyvine lakken hierin de afgelopen jaren zelfs nog verder verbeterd zijn en eigenlijk niet onderdoen voor onzichtbaarheid.   De verkleuring van de ondergrond is zeer gering, op eiken toegepast zal dit een minimale fractie van kleur verdiepen, maar normaliter niet veel.

Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen

Polyvine verniskwasten

Polyvine vernis kwasten zijn op onze site verkrijgbaar in de maten medium en large. Het zijn uitstekende kwasten speciaal gemaakt voor vernis. Ze geven een streeploos en prima resultaat. De kwasten zijn ook aan te raden bij het gebruik van Vernis of lak.

Polyvine Verniskwasten zijn verkrijgbaar in:

Polyvine Blanke lak

Polyvine Blanke Lak is verkrijgbaar in Zijdeglans en Hoogglans. Het is een harde en duurzame, kristal heldere, bescherming – sneldrogend, het beschermt een breed scala aan oppervlakken. Deze hoogwaardige blanke lak droogt op tot een harde, kristalheldere satijnen of hoogglanzende film, met extreem goede schuur eigenschappen en is speciaal geformuleerd om te hechten op een breed scala aan oppervlakken. Verkrijgbaar in 500 ml - 1 Liter en 4 Liter

Polyvine Blanke Lak is geschikt voor:

 • Niet poreuze oppervlakken
 • Metaal
 • Laminaat
 • Tegels
 • Keramiek
 • Glas
 • Hout
 • Kunststoffen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen

XXtra Blanke Lak Vernis

XXtra Blanke Lak Vernis is verkrijgbaar in 1 en 4 Liter Mat en 1 en 4 Liter Zijdeglans. Het is de sterkste van alle ééncomponent lakken die droog is na minuten en uitgehard na 16 uren voor de bescherming van binnen en buiten oppervlakken. Deze nieuwe, watergedragen, crosslinked PU blanke lak is dé één-component met de hoogste bescherming die ooit ontwikkeld werd. Hoge UV-blokkering en absorptie verminderen de verkleuring en veroudering van de oppervlakken. Biociden beschermen tegen meeldauw, schimmel en zwammen.

XXtra Blanke Lak Vernis kan je gebruiken op:

 • Schilderwerk
 • Baksteen
 • Tegels
 • Hout
 • Werkbladen
 • Vloeren

Polyvine Steen en Baksteenvernis

De Steen en Baksteenvernis is een hoogwaardig, watergedragen product dat een chemische reactie veroorzaakt met de koolstofdioxide in de lucht. De bescherming van het oppervlak begint onmiddellijk na de chemische reactie en zal volledig zijn na 24 uur. Het is te gebruiken zowel binnen als buiten. Dringt zeer goed door in poreuze ondergronden en is schimmelwerend. Ideaal voor steen - pleisterwerk - baksteen - leisteen - plavuizen - open haarden - zichtbare stenen muren - bakstenen muren - stenen

Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen

Polyvine Decorateursvernis de meest geschikte vernis voor keukens

Vanwege de eigenschappen van de vernis is het de meest geschikte vernis voor keukens. Kan goed tegen vocht, tegen schoonmaakmiddelen en tegen hitte. Zelfs achter het kookgedeelte kunt u het gebruiken.

Polyvine Decorateursvernis Mat

Mat zeggen heel veel fabrikanten. Maar mat bij Polyvine is ultra mat. Dat wil zeggen dat het zo mat is dat u eigenlijk niet kunt zien dat er Decorateursvernis is aangebracht. Geweldig want u heeft toch de ijzersterke bescherming en u ziet het eigenlijk niet. Dat is ook de reden dat heel veel klanten het gebruiken in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint, omdat de matte kleuren hierdoor behouden blijven. Polyvine decorateursvernis mat is verkrijgbaar in 500 ml - liters - 4 liter en 8 liter.

Polyvine Decorateursvernis zijdeglans

Veel van onze klanten hebben een keuken die is gedaan met normale verf. En die heeft een subtiele glans. Maar ze willen niet schuren of gronden en gebruiken dus Annie Sloan verf om hun keuken opnieuw te doen. Dan is de afwerking met Polyvine Decorateursvernis zijdeglans de oplossing. U kunt zo verven. En werkt het af met de beste vernis die u kunt krijgen qua afwerking in zijdeglans. Decorateursvernis zijdeglans is verkrijgbaar in 500 ml - liters - 4 kiter en 8 liter.

Polyvine Decorateursvernis hoogglans

De hoogglans Decorateursvernis is verkrijgbaar in 500 m; - liters - 4 liter en 8 liter. De hoogglans vernis gebruiken veel van onze klanten voor het afwerken van deuren of kozijnen.

Decorateursvernis aanbrengen

Decorateursvernis kunt u aanbrengen op zowel Multiplex en hout, naast alle andere toepassingen. Wel is het belangrijk dat u dit enkele op lichte houtsoorten kan doen met decorateursvernis Mat. Bij donkere houtsoorten brengt u eerst 2 laagjes decorateursvernis zijdeglans aan, en tenslotte één laagje decorateursvernis Extra Mat. Dit doet u omdat als u enkel mat zou aanbrengen u witte vlekken kan krijgen op het hout. Dat voorkomt u op deze manier. Na de eerste laag altijd even licht schuren omdat de haren van het hout door de vernis omhoog komen, licht schuren met een hele hoge korrel is voldoende. Bij het afwerken van watergedragen verf ook altijd eerst eerst Polyvine Decorateursvernis Zijdeglans aanbrengen en de laatste laag (3e) Polyvine Decorateursvernis Mat, dit maakt het extra sterk.

Polyvine Extra Vale Vernis op oliebasis

Polyvine Extra Vale Vernis op oliebasis is verkrijgbaar in Mat en Zijdeglans. Het is een extreem bleke vernis die vergeling tegengaat en de natuurlijke uitstraling van het hout behoudt. Deze Vale Vernis heeft een unieke heldere traditionele solventvernis op basis van geselecteerde harsen en oliën voor een extreem bleke kleur die de natuurlijke uitstraling van het hout behoudt met een duurzame, vlekbestendige film. Vergeelt aanzienlijk minder dan andere olie-polyurethaan vernissen.

Eigenschappen Polyvine Extra Vale Vernis op oliebasis

 • Extra lage vergeling
 • Niet reflecterend
 • Gemakkelijk aan te brengen
 • Zeer hitte- en vlekbestendig
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen

Polyvine lak Polyvine vernis de ijzersterke bescherming voor uw meubels, keuken, muur of trap