Polyvine lak of Polyvine vernis kopen of bestellen

Polyvine lak of Polyvine vernis kopen of bestellen doe je natuurlijk bij Shabby Treats. Wij hebben altijd alle Polyvine lak en vernis op voorraad en en wij zorgen dat u het de volgende dag in huis heeft. Bij ons kunt u Polyvine lak bestellen zonder verzendkosten en zelfs achteraf betalen.

Polyvine lak toepassingen binnen

Polyvine lak is er in zowel mat als zijdeglans. Het is verkrijgbaar in 500 ml en in liters. Het is een ijzersterke lak ( vernis) voor zowel binnen als buiten. Door de samenstelling kunt u Polyvine lak gebruiken op watergedragen verf zonder dat het gaat verkleuren. Het is dus bruikbaar op acrylverf maar ook op Annie Sloan Chalk Paint. De meest gebruikte toepassingen zijn voor binnen op keukens, meubels, trappen, vloeren en plijsterwerk op de muur. Dit is de Polyvine decorateursvernis. Op onze site is die te vinden onder de naam Keuken en tafel vernis van Polyvine .

Polyvine lak toepassingen buiten

De buitenlak van Polyvine geeft een optimale bescherming aan buitenhoutwerk als: deuren, tuinmeubelen, ramen, en uw carport, die zijn afgewekt met Annie Sloan Chalk Paint of een watergedragen verf. Maar u kunt het ook aanbrengen op hout wat niet behandeld is. De lak biedt een uitstekende bescherming tegen verwering. kenmerken van Vernislak Buitenhout zijn.Bescherming tegen UV-stralen. Bestand tegen regen.Bestand tegen schimmels en zwammen. Geen gevaar voor afbladderen en barsten. Gemakkelijk aan te brengen. Sneldrogend. De lak is op waterbasis. Materiaal mengen en reinigen met water. Als je die liever toch een sterke bescherm laag wilt geven.

Polyvine is echt matte lak

Polyvine is in tegenstelling wat veel anderen beloven een echte matte lak. Vaak bellof men een matte lak en is het toch subliel een glanzende lak. Bij Polyvine is een matte lak een echte matte lak. Die ijzersterk is en juist op krijtverf, kalkverf en chalk paint de matte kleutr van de verf intact zal houden. Dat is de reden waarom mensen ook gekozen hebben voor deze soorten verf. Met Polyvine matte vernis behoud u dus ook echt de matte kleur die u zo graag wilde hebben.

Polyvine gebruiksaanwijzing

Breng eerst 2 laagjes vernis Zijdeglans aan, en tenslotte één laagje Extra Mat voor als je een echt matte uitstraling wilt. Verbruik: ca. 15 m2 per liter. aanbrengen met een vernis kwast voor een mooi en streeploos resultaat. Polyvine werd opgericht in 1986 en is één van de belangrijkste vernieuwers van de laatste decennia op het vlak van systemen voor decoratieve verfafwerkingen en lakken. Met deze geweldige vernis zult u zorgeloos jarenlang kunnen genieten van uw verf werk.

Polyvine verniskwasten

Polyvine vernis kwasten zijn op onze site verkrijgbaar in de maten medium en large. Het zijn uitstekende kwasten speciaal gemaakt voor vernis. Ze geven een streeploos en prima resltaat. De kwasten zijn ook aan te raden bij het gebruik van Annie Sloan Lacquer.

Voorbeelden van keukens en meubels afgewerkt met Polyvine lak en vernis

U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest en Instagram  pagina's er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan ! Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan Chalk Paint op meubels, kasten, trappen,vloeren, muren en nog veel meer ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan 

Polyvine lak Polyvine vernis de ijzersterke bescherming voor uw meubels, keuken, muur of trap