Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen

Polyvine lak of Polyvine vernis kopen of bestellen doe je natuurlijk bij Shabby Treats. Wij hebben altijd alle Polyvine lak en vernis op voorraad en en wij zorgen dat u het de volgende dag in huis heeft. Bij ons kunt u Polyvine lak bestellen zonder verzendkosten en zelfs achteraf betalen.

Polyvine lak toepassingen binnen

Polyvine lak is er in zowel mat als zijdeglans. Het is verkrijgbaar in 500 ml en in liters. Het is een ijzersterke lak ( vernis) voor zowel binnen als buiten. Door de samenstelling kunt u Polyvine lak gebruiken op water gedragen verf zonder dat het gaat verkleuren. Het is dus bruikbaar op acrylverf maar ook op Annie Sloan Chalk Paint. De meest gebruikte toepassingen zijn voor binnen op keukens, meubels, trappen, vloeren en pleisterwerk op de muur. Dit is de Polyvine decorateursvernis.

Polyvine lak toepassingen buiten

De buitenlak van Polyvine geeft een optimale bescherming aan buitenhoutwerk als: deuren, tuinmeubelen, ramen, en uw carport, die zijn afgewerkt met Annie Sloan Chalk Paint of een water gedragen verf. Maar u kunt het ook aanbrengen op hout wat niet behandeld is. De lak biedt een uitstekende bescherming tegen verwering. kenmerken van Vernislak Buitenhout zijn. Bescherming tegen Uv-stralen. Bestand tegen regen. Bestand tegen schimmels en zwammen. Geen gevaar voor afbladderen en barsten. Gemakkelijk aan te brengen. Sneldrogend. De lak is op waterbasis. Materiaal mengen en reinigen met water. Als je die liever toch een sterke bescherm laag wilt geven.

Polyvine is echt matte lak

Polyvine is in tegenstelling wat veel anderen beloven een echte matte lak. Vaak zegt men dat het een matte lak is maar blijkt het toch een subtiel glanzende lak te zijn. Bij Polyvine is een matte lak een echte matte lak. Die ijzersterk is en juist op krijtverf, kalkverf en Chalk Paint de matte kleur van de verf intact zal houden. Dat is de reden waarom mensen ook gekozen hebben voor deze soorten verf. Met Polyvine matte vernis behoud u dus ook echt de matte kleur die u zo graag wilde hebben.

Polyvine gebruiksaanwijzing

Breng eerst 2 laagjes vernis Zijdeglans aan, en tenslotte één laagje Extra Mat voor als je een echt matte uitstraling wilt. Verbruik: ca. 15 m2 per liter. aanbrengen met een vernis kwast voor een mooi en streeploos resultaat. Polyvine werd opgericht in 1986 en is één van de belangrijkste vernieuwers van de laatste decennia op het vlak van systemen voor decoratieve verfafwerkingen en lakken. Met deze geweldige vernis zult u zorgeloos jarenlang kunnen genieten van uw verf werk.

Vloervernis van Polyvine de ijzersterke afwerking voor trap en vloer

  • Merk : Polyvine
  • Voor binnen of buiten : Binnen
  • Watervast : Ja
  • Krasvast : Ja
  • Hittebestendig : Ja
  • Wasbaar : Ja
  • Terpentine basis : Nee
  • Droogtijd : enkele dagen
  • Verbruik : 10 tot 20 vierkante meter per liter

Vloervernis is verkrijgbaar in:

Het beste resultaat zult u bereiken door het oppervlak voorafgaand aan het vernissen licht te schuren. U hoeft het niet volledig te schuren maar maak het licht ruw. Dus u hoeft het maar zeer licht te schuren. Zeker bij het aflakken van onbehandeld hout is dit van groot belang. Dat lijkt veel werk maar is het niet omdat u het maar heel licht hoeft te doen. Je voelt met je hand al gelijk het verschil als het iets geschuurd is, het voelt duidelijk zachter aan. Het schuurstof opvegen met veger en/of doek. Tussen de lagen vernis ook even licht opschuren, met hetzelfde doel.  Voor het eindresultaat is dit zeker aan te bevelen.

Ik wil een volledig matte vloer

Breng dan eerst twee lagen zijdeglans vloervernis aan en de derde laag een matte vernis. U zult dan een extreem matte vloer krijgen en de combinatie van zijdeglans en mat maakt het extra sterk. Bij een glans uitstraling brengt u drie lagen zijdeglans aan.

De Polyvine vloervernis heel mat, ook wel 2 x mat of dead flat genoemd, combineert mechanische sterkte met echt zeer mat zijn en gebruiksgemak. Het is de standaard voor ultiem mat, als in onzichtbaar. Polyvine is op dit moment verreweg de matste op de markt. Wij hebben de indruk dat de Polyvine lakken hierin de afgelopen jaren zelfs nog verder verbeterd zijn en eigenlijk niet onderdoen voor onzichtbaarheid.   De verkleuring van de ondergrond is zeer gering, op eiken toegepast zal dit een minimale fractie van kleur verdiepen, maar normaliter niet veel.

Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen
Polyvine Lak Polyvine vernis kopen bestellen

Polyvine verniskwasten

Polyvine vernis kwasten zijn op onze site verkrijgbaar in de maten medium en large. Het zijn uitstekende kwasten speciaal gemaakt voor vernis. Ze geven een streeploos en prima resultaat. De kwasten zijn ook aan te raden bij het gebruik van Vernis of lak.

Polyvine Verniskwasten zijn verkrijgbaar in:

Polyvine lak Polyvine vernis de ijzersterke bescherming voor uw meubels, keuken, muur of trap