Polyvine Decorateursvernis Voorbeelden
Polyvine Decorateursvernis Voorbeelden

Polyvine Decorateursvernis voorbeelden van de sterkste vernis voor water gedragen verf en Annie Sloan Chalk Paint. Geeft geen verkleuring van de verf, hittebestendig en watervast. Wij laten u voorbeelden zien van tafels keukens en veel meer gedaan met Polyvine Decorateursvernis. Voor alles binnen wat u heeft gedaan met water gedragen verf en intensief gebruikt is Decorateursvernis geschikt. Met uitzondering van trappen en vloeren, dan gebruikt u Polyvine Vloervernis. U kunt zoals u op de voorbeelden ziet Polyvine Decorateursvernis zowel binnen als buiten gebruiken. Het kan namelijk enorm goed tegen hitte en vocht.

Bekijk alle Polyvine Decorateursvernis voorbeelden

U zieteen keuken die is gedaan met de water gedragen Verf van Annie Sloan. Polyvine Decorateursvernis is speciaal voor water gedragen verf en is dus de ideale combinatie met Annie Sloan Verf. Als je het conform onze handleiding keukens verven hebt gedaan staat er precies hoe je de Polyvine Decorateursvernis moet aanbrengen. U heeft dan dankzij Decorateursvernis een keuken waar u jaren plezier van zult hebben. Krasvast, hittebestendig en u kunt het probleemloos schoon maken en intensief gebruiken. Rechts zie u een piano die jaren en jaren oud is. Kwam als inruil piano binnen. Maar deze piano zaak in Nijkerk pakt dan onze Annie Sloan en Polyvine Decorateursvernis en knapt hem op en raad eens, ja hoor binnen een paar dagen verkocht. Geen wonder want het leek wel een nieuwe Piano.

U ziet een tafel en stoelen, die zijn gedaan met de verf van Annie Sloan. Het tafelblad is vanwege intensief gebruik ( wij adviseren dat ook) afgewerkt met Polyvine Decorateursvernis. Rechts ziet u een andere toepassing van Decorateursvernis. Deuren en kozijnen hebben een ijzersterke afwerking met Polyvine Decorateursvernis zijn goed beschermd en makkelijk schoon te houden.

Polyvine Decorateursvernis Voorbeelden
Polyvine Decorateursvernis Voorbeelden
Polyvine Decorateursvernis Voorbeelden
Polyvine Decorateursvernis Voorbeelden

Polyvine Decorateursvernis voorbeelden op van allerlei soorten materialen

U ziet een keuken die een geweldige make over heeft gehad met Annie Sloan Chalk Paint. Waarbij de keuken volledig is afgewerkt met Polyvine Decorateursvernis. Leuk op te melden is dat ook de vloer is gedaan, maar die is uiteraard afgewerkt met Polyvine Vloervernis. Rechtsboven een veel gebruikte toepassing van Polyvine Decorateursvernis, het pimpen en opknappen van een Caravan. Polyvine Decorateursvernis is hier uitermate geschikt voor, een Caravan kent enorme temperatuurswisselingen., verder is er het ene moment enorm veel condens op de muren en het volgende moment is het enorm warm. daar is Polyvine Decorateursvernis allemaal tegen bestand en maakt het dus heel geschikt voor het opknappen van een caravan.

Voorbeelden Polyvine vloervernis over verniswas en toilet tegels

U ziet een houten vloer die is gedaan in Polyvine Verniswas Notelaar ( hier zijn drie laagjes aangebracht) omdat de klant een hele lichte vloer robuust en donkerder wilde maken. Daarna is het afgewerkt voor de meest maximale bescherming eerst met twee laagjes Polyvine Vloervernis Mat en als laatste met een laag Vloervernis zijdeglans. Rechtsboven ziet u dat Carolien er een waar kunststuk van heeft gemaakt. De tegelvloer in de wc is gedaan met Annie Sloan Graphite en de sjablonen in Old White en als afwerking Polyvine vloervernis Zijdeglans en Vloervernis Mat.

Polyvine Decorateursvernis Voorbeelden
Polyvine Decorateursvernis Voorbeelden

Bestel nu Polyvine Decorateursvernis