Parket vloer verven met Annie Sloan verf
Parket vloer verven met Annie Sloan verf

Parket vloer verven met Annie Sloan is niet moeilijk

Je Parket vloer verven met Annie Sloan is één van de vele mogelijkheden met de verf van Annie Sloan. Eigenlijk is het verven van je parket niets anders dan het verven van meubels of je keuken. Er zijn alleen een paar spelregels die belangrijk zijn voordat je aan de slag gaat.

Lees hoe je de Parket vloer moet verven met Annie Sloan Verf

Je kan nooit een vloer verven die in de olie staat of heeft gestaan. Wij raden dat sterk af. Maar gelakt parket is geen enkel probleem. Test altijd wel eerst één plankje dat je zeker weet dat het echt goed in de lak zit zodat het niet kan gaan bloeden. Twijfel je daarover zet het dan altijd eerst goed in de grondlak. Verder is de procedure eigenlijk hetzelfde. Goed schoonmaken en ontvetten. Desnoods klein beetje opruwen. Niet schuren maar echt opruwen. Dat is snel gedaan en zorgt voor een betere hechting. Dan lekker verven. Altijd twee keer dun. Doe het met een vachtroller met korte haren dan krijg je het er het strakste op. Daarna afwerken met vloervernis zijdeglas en de laatste laag vloervernis mat. Wij krijgen vaak de vraag hoe vaak moet ik het aflakken. Wij raden aan 2 keer zijdeglans en één keer mat. Als je het twee keer aflakt zal je eerder slijtage hebben.

Waarom 2 keer Zijdeglans of Hooglans en 1 keer mat op de parket vloer

Bij vernis is het zo dat als je eerst Hoogglans of zijdeglans gebruikt en daarna Mat. De Hoogglans- Zijdeglans een verbinding aan gaan met de Vloervernis Mat. Hierdoor is de hardheidsgraad vele malen hoger. En is de afwerking van de vloer vele malen sterker. Als je een matte vloer wilt volg dit advies en je zal heel erg lang plezier hebben van je nieuwe vloer.

Voorbeelden van parket vloeren met Annie Sloan verf

Bovenstaande foto's kregen wij van Ingeborg met een korte en krachtige omschrijving " Hoi Jayne Hierbij foto's van het resultaat " parket verven met Annie Sloan Paris Grey" Erg Blij mee".

Parket vloer verven met Annie Sloan is niet moeilijk

Parket vloer verven met Annie Sloan verf
Parket vloer verven met Annie Sloan verf

Shop de producten en u heeft ze morgen in huis