Nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan
Nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan

Wij zijn verheugt omdat een lang gekoesterde wens van Annie Sloan om een Wall Paint collectie te introduceren, en hiermee de muren van alle klanten op dezelfde manier te veranderen net zo als dat Chalk Paint een revolutie was in de jaren 1990. Je denkt waarschijnlijk - "hé....wacht eens even, heeft Annie Sloan niet al een Wall Paint assortiment?". Het antwoord is ja dat klopt! Echter, het heeft jaren van onderzoek, experimenteren en testen gekost om ervoor te zorgen dat elke kleur de hoge kwaliteit, uitstekende dekking en betrouwbaarheid vertegenwoordigt die klanten verwachten van het merk Annie Sloan en om ervoor te zorgen dat Annie Sloan de juiste kleuren voor het palet had gekozen. Nu de testen, onderzoek en experimenten zijn afgerond, is het zover dat we dat Annie Sloan de perfecte Wall Paint lijn heeft ontwikkeld. Wij en Annie Sloan zijn er klaar voor om de Annie Sloan Wall Paint lijn nu te introduceren!

De Wall Paint collectie van Annie Sloan bestaat uit ruim 30 kleuren

Het assortiment bestaat uit 32 kleuren, waarvan je sommige zult herkennen van het Chalk Paint palet en die je herkent doordat deze al zijn gebruikt bij een aantal van de mooiste huizen over de hele wereld. Een groot aantal tinten zijn samengesteld met het idee een palet te bieden waarmee je een heel huis opnieuw kunt inrichten – muren vol van karakter en diepte. Er zijn gloednieuwe neutrale tinten zoals Doric voor kamers die vragen om rust en reinheid, geïnspireerd door Architectuur en Kunstenaars. Er zijn editorial tinten om opvallende muren te creëren, zoals Schinkel Green (dat is geïnspireerd op neoklassieke felle kleuren). En natuurlijk zijn er de top 3 best verkochte Chalk Paint-kleuren de favoriete tinten van de fans, zoals Old White, Graphite en Olive. De samenstelling verschilt van Chalk Paint doordat het in één stap duurzaam en afwasbaar is, zonder dat je wax of lak hoeft aan te brengen, maar de intensiteit van het pigment, de zachte matte afwerking en de toonaangevende kwaliteit is zoals onze klanten mogen verwachten. Wij zullen de ruim 30 kleuren laten zien op onderstaande foto's met een omschrijving van de kleur en ze zijn vanaf nu leverbaar.

Annie Sloan Wall Paint Aubusson Blue en Annie Sloan Wall Paint French Linen

Annie Sloan Wall Paint Aubusson Blue, is blauw met groen kleurpigment en de contrast kleur van Annie Sloan Duck Eg Blue. Rechts ziet u Annie Sloan Muurverf French Linen, dat is een koele neutrale kaki grijze kleur. French Linen is een echte mooie taupe kleur. Gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Emile, Emperor's Silk en Burgundy

Annie Sloan Wall Paint Graphite en Wall Paint Napoleonic Blue

Annie Sloan Wall Paint Graphite de donker grijze kleur, mat wat bruin en blauw kleur pigment. Een echte hardloper bij Annie Sloan. Rechts de kleur Annie Sloan Wall Paint Napoleonic Blue een mooie Cobalt blauwe kleur. Die ook echt lijkt op de kleur van de hoed van Napoleon.

Annie Sloan Wall Paint Old Ochre en Annie Sloan Wall Paint Old White

Annie Sloan Wall Paint Old Ochre is een sjieke mooie warme neutrale kleur, met een lichte geel tint. Annie Sloan Old Ochre is een licht verschoten, verdonkerde crème kleur die doet denken aan oude Franse geleefde meubelstukken of oude voordeuren in Parijs. Rechts de favoriete witte kleur van Annie Sloan, Wall Paint Old White, door het beetje grijs kleur pigment kan je de kleur eigenlijk gebruiken bij alle kleuren. Men noemt het ook wel Vintage wit of gebroken wit.

Annie Sloan Wall Paint Original White en Annie Sloan Wall Paint Paris Grey

De mooi room witte kleur Annie Sloan Wall paint Original White, men noemt het ook wel warm wit door de kleine toevoeging van een beetje geel. Rechts de warm grijze kleur Annie Sloan Wall Paint Paris Grey, door de toevoeging van een klein beetje blauw in de kleur echt een bijzondere kleur, die makkelijk is te combineren

Annie Sloan Wall Paint Athenian Black en Annie Sloan Wall Paint Pure White

De nieuwe Wall Paint kleur Athenian Black. Athenian Black is een puur, pikzwart. Het creëert een sterke en moderne achtergrond en ziet er bijzonder opvallend uit met wit en metallic. Deze kleur is geïnspireerd door de diepzwarte vormen op Oud-Grieks keramiek, vandaar dat men het ook wel Oud Grieks zwart noemt. Rechts de nieuwe kleur Annie Sloan Wall Paint Pure White. Annie Sloan Wall Paint Pure is een helder, schoon wit dat perfect is voor het creëren van een frisse moderne look. Gebruik het als achtergrond kleur op de muur voor kleurrijke meubels. Men noemt het ook wel spierwit.

Annie Sloan Wall Paint Olive en Annie Sloan Wall Paint Primer Red

Annie Sloan Wall Paint Olive is een traditionele kakigroene kleur. Het zal een rustige en serene omgeving creëren. Het is een aardse groene kleur die er schitterend uitziet in combinatie met meubels die zijn geverfd in de roze en bruine kleuren, zoals Antoinette en Honfleur. Annie Sloan Pimer Red is een rijke, warme, aardse bordeauxrode tint, geïnspireerd op alles, van Venetiaanse paleizen tot Marokkaanse souks. Deze kleur zorgt gegarandeerd voor een elegante en verfijnde achtergrond in een kamer, en past bijzonder goed bij aardse groene tinten zoals olijfgroen of goudgroen zoals Versailles.

Annie Sloan Wall Paint Riad Terracotta en Annie Sloan Wall Paint Carnaby Yellow

Riad Terracotta is een pittige, gepolijste sinaasappel zoals de warme terracotta tinten die in Marrakesh, Marokko worden gebruikt. Gebruik het om de warmte en informaliteit van een souk op te roepen en de chique elegantie te kanaliseren die synoniem is met de bohemien high society. Het doet ook denken aan de rijke oranje pigmenten die Henri Rousseau gebruikt in Tiger In A Tropical Storm en Raphael's The Cardinal. Carnaby Yellow is geïnspireerd op de mosterdgele pigmenten geïmporteerd uit India en veel gebruikt tijdens de Swinging 60s. De naam zelf verwijst naar Carnaby Street in Londen, het iconische epicentrum van mode, muziek en cultuur in die periode. Dit authentieke, diepe, saffraangeel is warm, gastvrij en gezellig. Gebruik met rijke bruintinten om een ​​intieme, geruststellende cocon van kleur te creëren.

Annie Sloan Wall Paint Canvas en Annie Sloan Wall Paint Schinkel Green

Annie Sloan Wall Paint Canvas is een warm neutraal beige-witte kleur. De naam weerspiegelt de veelzijdigheid van de kleur, die een fantastische achtergrond zal vormen voor andere kleuren en de toevoeging van kleurrijke meubels, contrasterende afwerkingen en andere artistieke interieurtoevoegingen. Het is van origine meer een stopverf taupe achtige kleur. Deze tint is ontwikkeld om te passen bij een kleurenmix van Country Grey en Pure White. Annie Sloan Wall Paint Schinkel Green. Deze kleur groen maakt een statement en zal gegarandeerd de aandacht trekken. U zult complimenten krijgen voor de mooie kleur op uw muur. Al sinds de klassieke oudheid, met name in het oude Griekenland, is het een vaste waarde in de geschiedenis van interieurs. Felgroen wordt al sinds de klassieke oudheid in huizen gebruikt. Deze kleur werd verdedigd tijdens de neoklassieke renaissance van het midden van de 20e eeuw door de Duitse architect Karl Schinkel, vandaar de naam.

Annie Sloan Wall Paint Doric en Annie Sloan Wall Paint Paled Mallow

De architectonische eenvoud van dit doorschijnende, marmerachtige koel-neutrale grijs wordt weerspiegeld in de klassieke naam. Dorische zuilen zijn de eenvoudigste in de klassieke architectuur; no-nonsense en elegante structuren met lange, vloeiende lijnen. Deze neutrale kleur heeft dezelfde kleur als het gips wit dat traditioneel voor deze kolommen wordt gebruikt en zal het licht in een ruimte maximaliseren. Paled Mallow is een koele, zacht getinte paars-witte neutrale kleur, direct tussen grijs en blauw in. Een pastelkleur in de traditie van de licht reflecterende grijstinten die gebruikt worden in grootse 19e-eeuwse interieurs. Deze tint is ontwikkeld om te passen bij een kleurenmix van Chalk Paint Old Violet en Pure White.

Annie Sloan Wall Paint Pemberley Blue en Annie Sloan Wall Paint Cambrian Blue

Pemberley Blue is een elegante en verfijnde kleur. Het is een uitgesproken koel, licht groen getint blauw met veel wit erin. Deze tint is al heel erg lang erg populair, waarschijnlijk omdat hij zo veelzijdig is. Deze kleur muurverf dankt zijn naam aan het fictieve landgoed van Mr Darcy uit Pride and Prejudice - een knipoog naar de vroeg 19e-eeuwse populariteit van deze kleur in grote landgoederen. Deze tint is ontwikkeld omdat je hem heel goed kan gebruiken bij een mix van Duck Egg Blue en Old White. Cambrian Blue is een koele staalblauwe tint, zoals een donkere denim. Net als donkere denim past deze altijd koele en hardwerkende tint overal bij. De naam verwijst naar de kostbare klei gevonden in Noord-Russisch, gewaardeerd als de zeldzaamste en meest waardevolle klei ter wereld. Cambrium Clay bevat een hoge concentratie aan zilveren chemische elementen, die we hebben nagebootst met de licht reflecterende grijze pigmenten die in deze tint zichtbaar zijn.

Annie Sloan Wall Paint Adelphi en Annie Sloan Wall Paint Oxford Navy

Adelphi is een zachte kleur taupe. Het is gemengd met zowel rode als blauwe pigmenten, waardoor het een perfect uitgebalanceerde neutrale kleur is, met verrassend warme eigenschappen. De kleur is geïnspireerd op de enorm invloedrijke neoklassieke architect Robert Adam, die deze zachte neutrale kleur vaak liet zien in de vele privéwoningen, kerken en theaters die hij ontwierp. Een schitterende basis om te gebruiken als onderdeel van mooie pastelkleurenschema's. Deze tint is ontwikkeld om te gebruiken bij een kleurenmix van Annie Sloan Chalk Paint in Paloma en Pure White. Oxford Navy is een sterk, traditioneel marineblauw dat een diepe, dramatische en warme sfeer in een ruimte creëert; groot of klein. Dit inktblauw is geïnspireerd op het rijke Indigo Blue-pigment uit India, dat in de zeventiende eeuw voor het eerst in Europa werd geïmporteerd.

Annie Sloan Wall Paint Upstate Blue en Annie Sloan Wall Paint Pompadour

Upstate Blue is een uiterst zacht, fris, licht reflecterend blauw. Het doet denken aan de luxueuze, ingetogen elegantie van moderne maar klassieke huizen in de Hamptons, in de staat New York. Roep de ontspannen verfijning op waar deze kustherenhuizen bekend om staan. Deze tint is ontwikkeld om als combinatie te passen bij een kleurenmix van Svenska Blue en Pure. Annie Sloan Wall Paint Pompadour is een warm witte neutrale kleur die eerder neigt naar zacht duifgrijs dan naar crème. De naam is een eerbetoon aan de Franse hoveling Madame de Pompadour, die een toegewijd beschermheer was van de architectuur en de decoratieve kunsten (met name porselein). Deze gebruiksvriendelijke, subtiel gepigmenteerde tint weerspiegelt de warme complexiteit, het bijna doorschijnende karakter van fijn porselein.

Annie Sloan Wall Paint Chicago Grey en Tyrian Plum

Chicago Grey is een koel en eigentijds grijs, met een subtiel blauwe ondertoon. Dit is een frisse, neutrale kleur, perfect voor het creëren van een gevoel van ruimte in een modern interieur. Combineer Chicago Grey met Oxford Navy of Athenian Black voor een industriële look. Tyrian Plum is een rijke, met juwelen getinte pruim met zowel kastanjebruine als rode elementen. Het is Annie's eerbetoon aan het oude pigment, Tyrisch paars (een tint gereserveerd voor Romeinse keizers). Dit diep verzadigde kastanjebruin zal de meeste ruimtes flatteren en een heerlijke sfeer creëren. Een vorstelijke maar zachte tint, de warmte, rijpheid en diepte van het pigment in Tyrian Plum maken het een ideale keuze voor eetruimtes of slaapkamers.

Annie Sloan Wall Paint Capri Pink en Annie Sloan Wall Paint Knightbridge Green

Capri Pink is een levendig felroze kleur, geïnspireerd op het felroze wat je over de hele wereld kunt vinden, van Mexicaanse markten tot zijn naamgenoot, het luxe eilandresort Capri. De kleur is een schitterende achtergrond voor een fotowand van zwart-witfoto's in zwarte lijsten, en creëert een rijke en verfijnde sfeer in combinatie met meubels die zijn geschilderd in Burgundy of Athenian Black. Knightsbridge Green is een rijk, slim en statig groen. Gebruik het om sfeer te creëren en het kosmopolitische gevoel van Knightsbridge, Londen in huis te halen. Deze tint is een echt artiesten groen en zit boordevol pigment om kleurdiepte en uitstekende dekking te garanderen. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met de kleuren Amsterdam Green, Oxford Navy en Athenian Black.

Annie Sloan Wall Paint Pointe Silk en Annie Sloan Wall Paint Piranesi Pink

Pointe Silk is een gedempt, kalmerend, warm-neutraal roze dat je muren subtiel zal verfraaien. Een rustgevende en gemakkelijke tint die je zult herkennen aan talloze kunstwerken, en natuurlijk als de lichtrode huidskleur van balletspitzen. Het verwijst naar de kwaliteit van fijne zijde. Dit taupe roze is vooral effectief bij natuurlijk licht of kaarslicht. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met Scandinavian Pink en Old White. Piranesi Pink is een stoffig, perzikachtig roze dat gele pigmenten bevat voor een echte zachtheid. Het is genoemd naar de baanbrekende Italiaanse graficus en architect, Giovanni Piranesi, en weerspiegelt zowel zijn liefde voor de klassieke oudheid als zijn bewondering voor metselwerk (Piranesi was de zoon van een gevierde meester-steenhouwer die zijn werk enorm beïnvloedde). Bijna vleeskleurig en suggestief voor gips, Piranesi Pink is tijdloos en universeel complementair. Deze tint is ontwikkeld zodat je hem kan gebruiken bij de kleuren Primer Red en Old White.

Annie Sloan Wall Paint Terre Verte en Annie Sloan Wall Paint Cotswold Green

Een koele neutraal grijsgroene kleur met genoeg wit erin om als neutrale kleur binnen te gebruiken. Terre Verte benut de sereniteit – maar niet de onpersoonlijkheid – van blauwgroen en balanceert deze met de toevoeging van organische, lichtbruine pigmenten. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een zeer traditionele tint geïnspireerd op het pigment Green Earth. Dit is de kleur die middeleeuwse Italiaanse schilders gebruikten. Cotswold Green is een universeel populair, ontspannend, traditioneel rustiek groen dat schilders zullen herkennen van het buitenwerk op Franse kastelen en in de dorpen van de Cotswolds. Het is een grijsgroene kleur, de eenvoud van grijs en de rust van groen om een ​​schaduw te geven die gemakkelijk is te gebruiken. Ook perfect in grootse millennial-scènes naast andere pastelkleuren. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met Chateau Grey en Old White.

Alle kleuren uit de nieuwe Annie Sloan Wall Paint collectie nu verkrijgbaar

Nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan