Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Muurverf van Annie Sloan

Muurverf bestaat er in van allerlei soorten en maten en er zijn ongelooflijk veel soorten merken actief op het gebied van muurverf. Het zijn er zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om u te helpen willen wij u graag uitleggen wat belangrijk is voor u overgaat tot het aanschaffen van muurverf.

Hoeveel kan ik verven met 1 liter muurverf

Eigenlijk is dat één van de belangrijkste vragen die u zichzelf moet stellen, want het verbruik van de verf bepaald hoeveel het u kost per vierkante meter. Kijk dus goed op de verpakking voordat u tot aanschaf overgaat. Wees u zelf er wel van bewust dat het aantal vierkante meters wat de fabrikant aangeeft wat u kunt verven, vaak aan de hoge kant is en u dat vaak niet gaat halen.

muurverf

muurverf


Koop nooit Muurverf die niet afwasbaar is

Er zijn veel soorten muurverf, waarbij als u naar de foto’s kijkt de mooiste effecten ziet. Maar in veel gevallen, denk aan kalkverf en zo zijn er veel voorbeelden, de verf is enorm poreus. Het ziet er geweldig uit, maar het is niet gebruiksvriendelijk. U kunt het niet schoonmaken en al zeker niet met water. U kunt het niet gebruiken in natte ruimtes zoals toilet of douche.  Zo zijn er veel mensen die Latex als muurverf gebruiken. Ja goedkoop in aanschaf, maar niet afwasbaar. Wij kiezen liever voor een muurverf waar u de komende jaren nooit meer iets aan hoef te doen. Wij raden u dus ook altijd aan als u toch een verf koopt die poreus is om het af te werken met een matte vernis van Polyvine. Die is waterbestendig en kunt u goed schoonmaken. Breng altijd zeker in natte ruimtes drie lagen vernis aan over de muurverf. Eerst tweemaal zijdeglans en dan 1 laag mat. Dat is de sterkste combinatie en is ultra mat. Wat ook recht doet aan de matte verf die u gekozen heeft. Wij zelf geven de voorkeur om direct een muurverf aan te schaffen die volledig afwasbaar is en is te gebruiken in alle ruimtes in het huis. Daarom hebben wij gekozen om Annie Sloan muurverf te verkopen. De kenmerken van Annie Sloan muurverf zijn:

  • Annie Sloan Wall Paint is afwasbaar
  • Annie Sloan Wall Paint heeft een hele mooie poederachtige uitstraling
  • De Wall Paint is schrobbaar
  • Is erg makkelijk aan te brengen
  • Aanbrengen zonder spetters
  • Heeft een zeer korte droogtijd
  • Uitermate geschikt voor alle ruimtes
  • Verbruik 2,5 liter ongeveer 32 vierkante meter

Informeer u goed voor u overgaat tot de aanschaf van Muurverf