Meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint zonder schuren
Meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint zonder schuren

Meubels verven doe je met Annie Sloan Chalk Paint zonder te schuren

Meubels verven is voor veel mensen een straf. Dat was het voor mij ook. Ik kan me nog voor de geest halen dat er een klant was die mij vroeg een schommelstoel te verven wit en met glansverf. Wat een ramp ! Mijn man wilde me absoluut het huis uit hebben vanwege de stank die dan ook nog dagen in het huis blijft hangen ! Dus ik moest buiten aan de slag, nu was dat geen straf want het was heel mooi weer, maar al snel was ik genezen ! De verf zat vol met vliegjes en ja die krijg je er niet meer uit ! Uiteindelijk ben ik ruim drie uur bezig geweest met deze stoel ! Dat was vroeger, tegenwoordig is oude meubels opknappen en meubels verven een fluitje van een cent ! Maar dan moet je wel weten wat de mogelijkheden allemaal zijn. Dat is één van de redenen dat ik een echte Annie Sloan winkel start in Nijkerk, alleen maar Annie Sloan en niets anders dan Annie Sloan. En om iedereen te vertellen over Annie Sloan en mijn liefde over te brengen om zo ook anderen blij te maken. ! Heel veel mooie voorbeelden kunt u vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint ™ van Annie Sloan.

Verf je meubels zonder te schuren

Want als je eenmaal weet dat Annie Sloan Chalk Paint bestaat en wat je daar allemaal mee kan doen is meubels verven of oude meubels opknappen geen probleem meer maar doe je het voor je lol ! Je hoeft niet meer te schuren. Je hoeft niet meer te gronden. Néé je maakt je meubels schoon en vetvrij en je kan aan de slag. En gewoon in de woonkamer en niemand merkt het. Geen stank en geen penetrante lucht meer, want Annie Sloan Chalk Paint is geurloos. Je kan het binnen 20 minuten verven en gaat dan weer verder want het is zo droog ! Je brengt je 2e laag aan en binnen één uurtje heb je een heel nieuw meubelstuk ! Geen uren meer aan het werk, geen ergernis, geen stank ! Als je klaar bent met verven en het meubelstuk is droog, kan je de Soft Wax aanbrengen. Of op tafels de Decorateursvernis. Op bijgaande foto's van een echte Annie Sloan Chalk Paint liefhebber, kan je zien wat het resultaat is van meubels die je weg had willen gooien en nu met trots in je woonkamer staan ! Jose geloofde het niet en is nu in de vrije tijd die ze heeft, oude meubels aan het verven en aan het opknappen. Meubels verven of oude meubels opknappen doe je voor je plezier en wij helpen je er graag mee ! Denk je nu, het is allemaal te mooi om waar te zijn ? Stap binnen bij ons in de winkel en ik laat het je zien ! En wordt net zo als Jose één van de nieuwe Annie Sloan Chalk Paint liefhebbers voor de rest van je leven.

Meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint zonder schuren
Meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint zonder schuren
Meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint zonder schuren
Meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint zonder schuren

Keuken verven met Annie Sloan Chalk Paint zonder schuren

Je kunt onze verf ook gebruiken voor je keukenkastjes. Breng tenminste 2 lagen aan. Werk het af met Polyvine Decorateursvernis. De handleiding voor het verven van je keuken kan je hier downloaden. Onze verf  geeft karakter en sfeer je kan het op diverse manieren aanbrengen waardoor de uitstraling zal Verschillen. Een perfecte gladde afwerking, dan breng je het aan met een vachtroller met korte haren. Wil je een rustiek effect dan gebruik je een kwast. Ook zeer glanzend oppervlakte of fineer kan je zonder problemen verven. Dus als je je gelamineerde keukenkastjes zat bent, gewoon doen, duizenden zijn je voor gegaan! Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden. Allemaal gedaan zonder te schuren of te gronden. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Shop nu uw favoriete Annie Sloan kleuren