Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint leer je bij de specialist in Annie Sloan Chalk Paint ™

Meubels verven is voor veel mensen een straf. Dat was het voor mij ook. Ik kan me nog voor de geest halen dat er een klant was die mij vroeg een schommelstoel te verven wit en met glansverf. Wat een ramp ! Mijn man wilde me absoluut het huis uit hebben vanwege de stank die dan ook nog dagen in het huis blijft hangen ! Dus ik moest buiten aan de slag, nu was dat geen straf want het was heel mooi weer, maar al snel was ik genezen ! De verf zat vol met vliegjes en ja die krijg je er niet meer uit ! Uiteindelijk ben ik ruim drie uur bezig geweest met deze stoel ! Dat was vroeger, tegenwoordig is oude meubels opknappen en meubels verven een fluitje van een cent ! Maar dan moet je wel weten wat de mogelijkheden allemaal zijn. Dat is één van de redenen dat ik een echte Annie Sloan winkel start in Nijkerk, alleen maar Annie Sloan en niets anders dan Annie Sloan en om iedereen te vertellen over Annie Sloan ! Heel veel mooie voorbeelden kunt u vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint ™ van Annie Sloanof Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden.

Meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint doe je voor je lol dat zie je hieronder

Meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint zonder schurenMeubels verven met Annie Sloan Chalk Paint zonder schuren

Want als je één keer weet dat Annie Sloan Chalk Paint bestaat en wat je daar allemaal mee kan doen is meubels verven of oude meubels opknappen geen probleem meer maar doe je het voor je lol ! Je hoeft niet meer te schuren, je hoeft niet meer te gronden, néé je maakt je meubels schoon en vetvrij en je kan aan de slag. En gewoon in de woonkamer en mijn man merkt het niet eens, geen stank geen penetrante lucht meer, want Annie Sloan Chalk Paint is geurloos. Je kan het binnen 20 minuten verven en je pakt een wijntje en je gaat dan weer verder want het is zo droog ! Je brengt je 2e laag aan en binnen één uurtje heb je een heel nieuw meubelstuk ! Geen uren meer aan het werk, geen ergenis, geen stank ! Als je klaar bent met verven en het meubelstuk is droog kan je ervoor kiezen om het te behandelen met Soft Wax of met Annie Sloan Lacquer ! Dit is afhankelijk van hoe intensief je het wilt gaan gebruiken. De handleiding kan je vinden voor zowel Lacquer als voor Soft Wax op onze site. Op bijgaande foto's van een echte Annie Sloan Chalk Paint liefhebber bij mij uit de winkel, kan je zien wat het resultaat is van meubels die je weg zou willen gooien en nu met trots in je woonkamer zet ! Jose, geloofde het ook niet en is nu de vrije tijd die ze heeft oude meubels aan het verven en oude meubels aan het opknappen. Meubels verven of oude meubels opknappen doe je voor je plezier en wij helpen je er graag mee ! Denk je nu het is allemaal te mooi om waar te zijn, stap binnen bij ons in de winkel en ik laat het je zien ! En wordt netzo als Jose één van de nieuwe Chalk Paint ™ van Annie Sloan liefhebbers voor de rest van je leven. Als chte Annie Sloan winkel en echte Annie Sloan liefhebbers gaan wij je helpen om het virus ook te krijgen.

Keuken verven met Annie Sloan Chalk Paint  

Je kunt onze verf ook gebruiken voor je keukenkastjes. Breng tenminste 2 lagen aan en volgens de Clear Wax. Onze Clear Wax is waterafstotend en sterk en maakt een goede verbinding met de verf waardoor het goed wordt beschermd. Onze verf  geeft karakter en sfeer en geen perect gladde afwerking zoals sommige andere verfsoorten. Breng af en toe een nieuwe laag Clear Wax aan als het nodig is. Reinigen kan met een vochtige doek. Het gebruik van een schoonmaakmiddel kan nodig zijn voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Er zal dan wel wat van de Clear Wax worden verwijderd, zodat je daarvan een nieuw laagje moet aanbrengen. Voor intensief gebruik adviseren wij Lacquer. Ook zeer glanzend oppervlakte of Fineer kan je zonder problemen verven.Voor een ruimte die zoveel gebruikt wordt als de keuken is een houten ondergrond het beste maar de verf houdt zelfs op glas, dus als je je gelamineerde keukenkastjes zat bent, gewoon doen, duizenden zijn je voor gegaan! Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloankunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint die allemaal zijn gedaan zonder te schuren of te gronden. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's. 

Meubels verven doe je met Annie Sloan Chalk Paint zonder te schuren