Keukenkastjes verven met Annie Sloan Chalk Paint

Keukenkastjes verven dan gebruik je Annie Sloan Chalk Paint

Keukenkastjes verven als je dat intoetst op Google dan krijg je een hele lijst met pagina's. Maar bij al die pagina's zijn een aantal dingen waar u toch eens goed naar moet kijken. Want dat kan u erg veel geld en tijd schelen en dat willen wij u graag uitleggen.

Keukenkastjes verven zonder schuren

keukenkastjes verven

Keukenkastjes verven van Fineer

Annie Sloan Chalk Paint bestaat al bijna vijf en twintig jaar en is een hele oude verf. Annie Sloan ontwikkelde deze verf omdat ze op alle ondergronden wilde verven zonder schuren of moeilijk gedoe. Deze verf kunt u dus gebruiken, voor Ikea meubels, gewoon hout, stof, plavuizen, trappen maar zeker ook voor keukenkastjes. En zoals u op bijgaande foto's kunt zien kunt u heel erg makkelijk een fineer keukenkastje verven. En duurzaam voor heel erg weinig geld. Zo kunt u uw fineer keuken transformeren in één dag en heeft u een nieuwe keuken. Keukenkastjes verven van Fineer kan dus heel erg goed zoals alle foto's bewijzen.

Keukenkastjes verven en afwerken

keukenkastjes verven

Keukenkastjes verven is eigenlijk niet anders dan hoe u dat moet doen met uw meubels. Daar hebben wij een speciale handleiding voor geschreven waarin we u stap voor stap uitleggen wat u moet doen. U kunt deze handleiding hier vinden. Belangrijk is om de verf af te werken met Annie Sloan Soft Wax. Dat is sterk en duurzaam genoeg voor keukenkastjes. De wax trekt in de verf en maakt de verf hard en u kunt het gewoon schoonmaken met water en zeepsop. Grote voordeel van Wax is dat u beschadigd verfwerk heel erg makkelijk kunt herstullen. U pakt de kwast tipt de beschadiging bij laat het drogen en klein beetje wax er over en de volgende dag ziet u er niets meer van. Verstandig is om onze video te bekijken hoe je soft Wax moet aanbrengen. Wij leggen u dat in de video goed uit om u te helpen vet vlekken te voorkomen die kunnen ontstaan als je het overmatig aanbrengt.

keukenkstjes verven

 

Hallo jayne, mijn keuken is klaar. Ben er zo blij mee. Eerst old white, daarna country grey en als laatste Annie sloan laquer.Zie foto, s voor en na.Lins boven is nieuw rechts boven is voor. Groetjes Sylvia

keukenkastjes verven met annie sloan chalk paint

 Helemaal blij met mn nieuwe keuken dankzij de krijtverf van Annie Sloan. Gedaan met Original White en afgewerkt met Annie Sloan lak. Groetjes Melise

  • keukenkastjes verven met annie sloan chalk paint
  • keukenkastjes verven met annie sloan chalk paint

Hoi Jayne, Hierbij de beloofde foto voor de website.Heb de frontjes opnieuw geverfd met de kwast deze keer en in de wax gezet, helemaal blij mee en super mooi nu geworden.
Nogmaals bedankt dat je bent komen kijken. Kleur verf is French linnen en pure with 50--50 Afgewerkt met clear wax. Groet en tot ziens, Yvonne

 

Voorbeelden van keukenkastjes

Op onze site op de pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u vele voorbeelden vinden van keukens en keukenkastjes die klanten hebben geverfd. Maar ook op onze Pnterest en Facebook pagina waarvan u de link kunt vinden onderaan de pagina staan vele keukens.

 

Gelijk je keukenkastjes verven bestel nu heb je het morgen in huis

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt ons ook volgen op:  Google+  Facebook  Twitter  You Tube  Pinterest Instagram

 

Keukenkastjes verven doe je met Annie Sloan Sloan Chalk Paint

Bestel hier Chalk Paint van Annie Sloan