Keuken en tafel vernis Polyvine heel mat 100 ml
€ 5,99

Niet op voorraad

Keuken en tafel vernis Polyvine heel mat 100 ml


Ja kan een melding via email ontvangen wanneer we het product weer op stock hebben


Schrijf een beoordeling

Keuken en tafel vernis Polyvine heel mat 100 ml bestellen

Keuken en tafel vernis Polyvine heel mat 100 ml. Altijd aanbrengen op een volledig droge ondergrond. De verf moet absoluut droog zijn en het hout ook voor je gaat verven. Deze zijdeglans vernis kun je prima toepassen over je met Chalk Paint geverfde tafels en keukens, die je liever toch een sterke bescherm laag wilt. Je kunt het ook aanbrengen op je meubels of pleisterwerk of op de muur. Milieuvriendelijke heel matte vernis. Voor het afwerken van muren en meubels die een matte uitstraling moeten krijgen of houden. De vernis droogt volkomen transparant op en vergeelt niet.Breng eerst 2 laagjes keuken en tafel vernis zijdeglans aan, en tenslotte één laagje keuken en tafel vernis Extra Mat voor als je een echt matte uitstraling wilt, dit maakt het extra sterk. Eigenschappen: beschermt tegen verkleuring door UV-stralen, bestand tegen regen, makkelijk aan te brengen, sneldrogend, op waterbasis. Beschermt tegen afbladderen en barsten. Gereedschap reinigen met water. Verbruik: ca. 15 m2 per liter. Aanbrengen met een vernis kwast voor een mooi en streeploos resultaat. Polyvine is een distributeur van speciale lakken. De keuken en tafelvernis is van Polyvine. Polyvine werd opgericht in 1986 en is één van de belangrijkste vernieuwers van de laatste decennia op het vlak van systemen voor decoratieve verfafwerkingen en lakken. Alle producten van Polyvine worden in de eigen fabrieken gemaakt. Omdat ze op acrylbasis zijn, vereisen ze een doorgedreven controle en een specifieke kennis van de interactie tussen de verschillende componenten. Met vier liter kan je ongeveer 70 vierkante meter aflakken.

Keuken en tafel vernis van Polyvine is ook verkrijgbaar in

Keuken en tafel vernis Polyvine heel mat 100 ml kopen

Product code Keuken en tafel vernis Polyvine heel mat 100 ml
Product Categories Polyvine gratis verzending | Polyvine Nederland | Polyvine Be | Polyvine producten | Goedkoopste Polyvine
Prijs (excl. btw) € 4,95
Prijs (incl. btw) € 5,99
BTW € 1,04
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Polyvine vernis kopen of bestellen met gratis verzending dat is bij ons standaard. Vanaf 100 Euro is de verzending gratis. U kunt bij ons achteraf betalen door middel van Afterpay. En wij verzenden de dag van de bestelling. Dat wil dus zeggen volgende werkdag in huis. Bestellingen gedaan op zaterdag heeft u als extra service maandag in huis.

Polyvine gratis verzending- Polyvine kopen - Polyvine bestellen met gratis verzending