Kasten verven met Annie Sloan Verf

Kasten verven dat doen heel veel mensen. En tegenwoordig is kasten verven nog nooit zo makkelijk geweest. Sinds Annie Sloan op de markt is kan jij je kast verven zonder schuren of zonder te gronden. Dus het is zo gedaan. Daarom ga je natuurijk je kast verven op de makkelijste manier die er is en dat is met Annie Sloan Chalk Paint.Op bijgaande voorbeelden laten we je zien wat je allemaal met je kasten kan doen als je die gaat verven. We hebben zoveel voorbeelden, op kleur met diverse technieken. En overal hebben wij beschreven hoe het is gedaan. Dus je kast verven, kijk bij de voorbeelden wat anderen hebben gedaan en ga aan de slag. Bekijk de voorbeelden en bij de omschrijving staat precies hoe jij je kast ook kan verven. Kom je er niet uit neem contact met ons op. Wij helpen je graag om een mooie kast te maken met Annie Sloan verf. Kasten kunt u afwerken met Annie Sloan Soft Wax. Voor zeer intensief gebruik hebben wij een speciale vernis.

Kasten verven kan zonder schuren of gronden bekijk hier de voorbeelden

kasten verven 1

kasten verven 2

De linkerkast is geverfd met structuur in Antibes green. Daarna afgewerkt met Dark Wax en Soft Wax. De rechterkast is gedaan in Annie Sloan Chalk paint Amsterdam green en afgewerkt met Dark Wax en Soft wax.

kasten verven 3

kasten verven 4

De eerste kast is geverfd in Skandinavian Pink, Dorgeschuurd en afgewerkt met Black Wax en Soft Wax.( foto 2)Grenen kast geverfd met Annie Sloan Chalk Paint Provence en gepimpt met Black wax, super gaaf resultaat Groetjes Ingrid.

kasten verven 5

kasten verven 6

En nog een mooie secretaire ( foto 1) in Annie Sloan Chalk Paint Coco, French Linen, Old White en afgewerkt met clear wax, dark en witte wax. Groetjes WendyFoto 2 Hoi, Deze kast is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Graphite en afgewerkt met  clear, witte en dark wax groetjes Wendy.

kast verven 7

kast verven 8

Hoi, Ik heb een kastje geverfd voor mijn dochter ( foto 1) gemaakt met Annie Sloan Verf en White wax. Ook heb ik sjablonen van jullie gebruikt. Mooi hè? Groetjes linda. Foto 2 Chalk Paint French Linen en English Yellow distressed ( twee kleuren distressing) om een oude en verweerde look te geven. Afgewerkt met Annie Sloan White Wax.

kasten verven 9

kasten verven 10

De eerste kast is gedaan door de Brocante Stal in Annie Sloan Chalk Paint Pure White en afgewerkt met Soft Wax. foto 2 Ik heb de kast dun geverfd met Duck Egg Blue zodat je her en der het hout nog kunt zien. Daarna in de soft wax gezet! Ben er erg blij mee. Groetjes, Thea.

kast verven 11

kast verven 12

( foto 1) Een teakhouten kast geverfd met French Linnen, soft wax en dark wax. Super geslaagd. Groet Anouk zo zie je maar ook teakhout kan je verven met Annie Sloan. (foto 2) Beste Shabby Treats, afgelopen dagen onze buffetkast geverfd in de kleuren Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey Chalk Piant en Old White Chalk Paint. Heel blij met het resultaat! Vr. Groet, Marit.

kasten verven 13

kasten verven 14

Hier een foto met een kast geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Bbarcelona Orange‬.Super mooie kleur. Verleden jaar verf bij jullie gekocht en eindelijk het kastje ermee geverfd. superleuk geworden Paula.

kasten verven 15

kasten verven 16

Lieve Jayne, je hebt gelijk! Aubusson is een geweldige kleur ( foto 1)! Ik ben verliefd geworden op blauw smile-emoticon En het is een mooie match met Antibes Green. Xx Pascale. ( foto 2) Ik heb de blauwe kast eerst met Old violet gedaan, vervolgens Louis Blue, doorgeschuurd en gewaxt met clear en dark wax. De lades vind ik niet zo mooi geworden maar was mijn eerste keer.....Groetjes Wianka.

kasten verven 17

kasten verven 18

Hallo Jayne, Ik ben weer heel tevreden over de fijne ‪Annie Sloan Chalk Paint‬. ( foto 1) Deze keer heb ik de binnenkant van mijn groene kast geschilderd met Scandinavian Pink. (De binnenkant was wit) Vriendelijke groet, Margot Peters van Zonnehert Atelier.( foto 2) Hoi, Ik heb weer een project af. Onze kledingkast. Hij is gedaan met Annie Sloan Paris Grey en Old White gemengd. De handgrepen zijn met Duck Egg Blue gedaan. Daaroverheen zit clear wax en dark wax. Groetjes linda.

kasten verven 19

kasten verven 20

Ook Vonny's Vintage ( foto 1) gebruikt (met veel plezier) Annie Sloan Chalk Paint. Hierbij de meest recente metamorfose. Kleur: Coco, afgewerkt met clear en dark wax. Lavendel erop aangebracht middels decoupage. Fijn weekend.Hartelijke groeten, Yvonne. ( foto 2) Wilde deze even met jullie delen, verknocht aan de ‪‎Annie Sloan verf‬, dit van zwart naar ‪Annie Sloan Chalk Paint ParisGrey‬, afgewerkt met Soft Wax Super blij!! Groet Jacqueline.

kast verven 21

kast verven 22

Dookje heeft een fantastisch resultaat bereikt met Louis Blue op de kast en keuken echt top .  foto 2) Hoi Jayne, Een maand terug ben ik bij u in de winkel geweest voor tips om mijn kast te verven. Ik had de kast al geschuurd dus het was even spannend of de verf zou pakken. Zie hier het resultaat!! Bedankt voor het goede advies! Groetjes Sanne.

kast verven 23

kast verven

Hoi zoals beloofd hierbij de foto's. Groet Sylvia. Links voor ik de kast ging verven en rechts toen de kast klaar was. Wat kan Annie Sloan blauw toch mooi zijn.

kast verven 25

kast verven 26

Hallo Jayne Oud Queen Anne kastje wordt een blikvanger in huis. ( foto 1)  Zo'n mooi charmant kastje geworden in Pure White.Met vriendelijke groet,Anita( Lieve Brocante Eenvoud. )Kasten verven kan in van allerlei kleuren,( foto 2) maar ik word altijd warm als ik speciale kleuren zie.Hallo, bij deze nog de foto van de kast die geschilderd is in de kleur ‪AnnieSloan‬ ‪‎EnglishYellow‬. groet Marjolein.

kasten verven 28

kasten verven 27

Hallo Geert en Jayne, ( foto 1) Beetje laat.nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Januari het begin van een nieuw jaar, de maand van goede voornemens, weer een jaar om lekker te Annie Sloanen! Velen willen deze maand van het buikje af, hè? Dit kastje is super trots op haar buikje wat ik dankzij jullie Old White zo mooi heb kunnen maken. Creatieve groet, Anita Lieve Brocante Eenvoud. ( foto 2) Hoi Jayne, Vandaag is Annie Sloan Antoinette roze........... dit kastje heeft daardoor zijn charmes terug.

kasten verven 29

kasten verven 30

Kast behandeld met een ‪‎Annie Sloan‬ ‪Sscandanavian Pink ( foto 1)‬ verdund met Versaille daarna gedrybrushed met Versailles en een touch of Burgundy, afgewerkt met soft wax, heel blij met het resultaat. Groetjes Zeliha.( foto 2) Beste Shabby Treats. Zoals beloofd de foto's van onze kasten geverfd Met jullie Annie Sloan Chalkpaint‬.. Broodkast geverfd met Country Grey. Met vriendelijke groet, Trudy en Fred.

kasten verven 31

kasten verven 32

Eindelijk mijn oude keukenkast gepimpt ik ben er superblij mee. Wat is kasten verven met Annie Sloan toch makkelijk groetjes Helma.

kasten verven 33

kasten verven 34

Helemaal blij met mijn nieuwe kast !  ( foto 1) Het was even een werk maar mooi eindresultaat.. Afgewerkt met de Clear Wax. Groetjes Danielle( foto 2) Goedemorgen, Dit weekend heerlijk creatief geweest. Heb mijn vitrine kast en mijn antieke stoel geverfd. In de kleur Annie Sloan Duck Egg Blue. Is het geen plaatje? Groetjes Tatjana.

kasten verven 37

kasten verven 38

Mijn eerste Annie Sloan project in de kleur Duck Egg Blue.( foto 1) De kast was donkerbruin. (helaas geen 'voor' foto gemaakt) Erg blij met het resultaat! Groeten Anne.( foto 2) Dit is het eerste project van mijn dochter......kleur Annie Sloan Chalk Paint Emile met Old White. Groetjes Danielle.

kast verven 41

kast verven 42

Weer een kastje gedaan ‪in Annie Sloan‬ Provence en Original white Groetjes Trace. (foto 2) Ook ik ben lekker bezig geweest vanmiddag! Heerlijk om te doen en dan het eindresultaat...ik vind de Chalk Paint van Annie Sloan fantastisch! Groetjes Yvonne.

kast verven 43

kast verven 44

En tv kast omgebouwd tot kledingkast voor een 10 jarige! Annie Sloan Chalk Paintf Aubusson blue gemixt met Burgundy en een drupje old white. Gr Annemarie. ( foto 2) Hallo, Bij deze stuur ik foto's op van een kast die geverfd is met Barcelona Orange en Olive en Old Ochre. De binnenkant van de kast is geverfd met Old Ochre. Daarna is de buitenkant eerst geverfd met Barcelone Orange. Over de Orange is de Olive gekomen. De kast heb ik behandeld met clear wax welke ik heb opgebracht met een vochtige kwast. De kast is afgewerkt met deur knopje uit jullie winkel. groet Sander.

kasten verven 45

kasten verven 46

Goedemorgen, Gisteren heb ik mijn bestelling met Annie Sloan verf binnen gekregen en ben direct aan de slag gegaan, Ik ben er trots op. Het is de kleur Cream & Coco, En gesjabloneerd met de kleur Coco. Groetjes Tatjana.( foto 2) Ons eerste kastje geverfd...met Annie Sloan Chalk Paint Old white en French linen...wat een geweldige verf Groetjes Ellie.

kasten verven 47

kasten verven 48

Bij de Shabby Shed werden de mogelijkheden van hun producten en materialen uitgebreid uitgelegd. ( foto 1)Thuis ben ik meteen aan de slag gegaan met met deze mooie, antieke kast. Ik heb de kleur French Linen gebruikt en bij de motieven is deze verf gemengd met Old White. Vervolgens afgewerkt met blanke wax en daaroverheen donkere wax. De teksten heb ik erop gezet d.m.v. de transfer techniek. Geweldig om te doen en het resultaat is echt gaaf! Bedankt! Groetjes, Karin en Sandra.( foto 2) Mijn nieuwste krijtverfklus is klaar. Een ladenkast voor op mijn werkkamer bewerkt met Napoleonic Blue. Ik had een literblik en dat is nog lang niet leeg. Telkens weer verbaasd hoe zuinig deze verf is! Erg blij met mijn blauwe kast! Vriendelijke groet, Margot Peters van Zonnehert Atelier&Praktijk.

kasten verven 50

kasten verven 51

Deze kast is gedaan in Old Ochre door Sandra. ( Foto 2) Hier een mooie buffetkast geverfd met de kleur Annie Sloan French Linen,Ben er trots op ! Op naar mn volgende project. Groetjes Tatjana.

 

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden van kasten met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u met uw kast aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van kasten kunt u bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Kasten verven zonder schuren of gronden dat kan zonder problemen