Ikea meubels pimpen
Ikea meubels pimpen

Ikea meubels daar kan je met Annie Sloan verf iets moois van maken

Ikea meubels pimpen kan dat? Dat is een vraag die we heel vaak krijgen want Ikea meubels zijn vaak van fineer en is het dan mogelijk om deze meubels te pimpen? Met Annie Sloan Chalk Paint is het geen probleem om je Ikea meubels te pimpen, want met de verf van Annie Sloan kan je op bijna alle ondergronden zonder schuren of gronden direct aan de slag. Ikea meubels pimpen hebben al heel erg veel van onze klanten gedaan en je kan een groot aantal voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan.

Met Annie Sloan verf Ikea meubels pimpen

Op bijgaande foto zie je dat je Ikea meubels heel gaaf kunt pimpen en niet alleen kunt verven, maar dat je ook van allerlei technieken kunt toepassen.  Deze kast is geverfd  met Annie Sloan Chalk Paint Graphite en de frontjes van de laden zijn verzilverd met Leaf. Nieuwe handgrepen erop en zo is een wit ladekastje ineens iets heel speciaals geworden. Alle technieken staan op onze site beschreven, Ikea meubels pimpen hoe doe je dat. Bij het pimpen van je Ikea meubels is het eigenlijk niet anders dan bij andere meubels. De verf van Annie Sloan heeft een extreem goede dekking en hecht uitstekend. Je moet goed onze handleiding lezen en die volgen en dan krijg je meubels met een nieuwe look. Het is ook verstandig om onze instructie video’s te bekijken die op de pagina gebruiksaanwijzing staan.

Voorbeelden van Ikea meubels met Annie Sloan verf

Ikea Malm dressoir. De eerste laag is een wash van Annie Sloan Chalk Paint Pure White en de tweede laag een wash van Olive. De origineel kleur van de kast komt doorheen. Foto 2 Ikea ladekast gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Provence en afgewerkt met Clear Wax.

Ikea meubels pimpen
Ikea meubels pimpen
Ikea meubels pimpen
Ikea meubels pimpen

Ikea boekenkast en Ikea Billy kast

Ikea boekenkast met Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue en afgewerkt met Clear Wax. Ikea Billy kast met een mengsel van Annie Sloan Chalk Paint Graphite en Old White en afgewerkt met Soft Wax. Je kunt de diverse onderwerpen qua technieken makkelijk vinden als je in de zoekbalk links bovenaan de site het betreffende woord intypt en de opdracht geeft te zoeken. De pagina’s waarin deze onderwerpen staan beschreven krijg je dan automatisch te zien. We wensen je heel veel plezier met het pimpen van je Ikea meubels. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint.

Bestel nu Annie Sloan verf om Ikea meubels te pimpen