Hoe te werken met Polyvine Metallic Lak
Hoe te werken met Polyvine Metallic Lak

Werken met Polyvine Metallic Lak

Polyvine Metallic Lak is een luxueuze afwerking voor binnen en buiten. Het biedt diepe en rijke kleuren en is verkrijgbaar bij ons in de winkel en online in 4 kleuren, glansgoud, koper, tin en zilver in 500 ml, liters en 2 liter.
De glinsterende rijkdom van klassieke metalen creëert een luxueuze afwerking voor zowel binnen als buiten dat opdroogt tot een gepolijste glans. De unieke mix van fijne metallic glansdeeltjes en hard polymeer en een goede kwast geeft goede spreiding eigenschappen en zorgt voor een extra harde, hoogglanzende afwerking. Het is ideaal voor gebruik op binnenmuren en spiegel omlijstingen, interieur meubilair en aardewerk beelden, exterieur metaalwerk- poorten, leuningen en deurbeslag. Deze metallic lak varieert afhankelijk van de kleur. Het is essentieel om een proefvlak te maken voordat je de verf aanbrengt en gebruik een gelijkaardige basiskleur om de dekkracht sterk te verhogen. Zorg ervoor dat alle oppervlakken stevig, schoon, droog en vrij van roest en verontreiniging zijn. Eerder geschilderd, licht schuren voor het aanbrengen om een goede hechting te verkrijgen. Zorg ervoor dat het product goed gemengd is. Probeer eerst een klein testgebied eerst. Breng naar behoefte 2-3 lagen aan met een kwast van goede kwaliteit of aanbrengen met roller of spuit.

Bekijk de video hoe je moet werken met Polyvine Metallic Lak

  • Op poreuze oppervlakken de eerste laag met 10% water verdunnen. Zorg ervoor dat het product goed gemengd is. Aanbrengen bij hoge temperaturen of direct zonlicht beïnvloedt de droogtijd. Niet aanbrengen bij dreigende regen. Beschermen tegen extreme temperaturen. Op kaal hout de eerste laag licht opschuren om de nerf te verwijderen. Zorg ervoor dat u geen kwast of rol sporen achterlaat door te veel te borstelen. Kwaststrepen worden geaccentueerd door de metallic glans. Door het natte oppervlak te bewerken met een penseel krijg je een gehamerde afwerking. Sprayen zorgt voor een glad metallic oppervlak.
  • Aantal lagen 2/3 lagen
  • Droogtijd 15 minuten tot 1 uur, afhankelijk van de temperatuur.
  • Tussen elke laag 2 tot 4 uur nemen.
  • Uithardingstijd 5-7 dagen. Rendement 10 m2 per liter


** Alle getoonde kleuren zijn afbeeldingen en dienen alleen als richtlijn. De kleuren variëren afhankelijk van het materiaal waarop ze worden gebruikt**.

Bestel nu Polyvine Metallic Lak

Polyvine Metallic Lak voor binnen en buiten