Hoe te werken met Polyvine Classico Glaceerverf
Hoe te werken met Polyvine Classico Glaceerverf

Werken met Classico Glaceerverf van Polyvine

Met deze pagina willen wij u graag laten zien hoe u moet werken met Classico Glaceerverf. Wij hebben heel bewust gekozen voor Classico omdat er naar onze mening geen betere glaceerverf op de markt is voor watergedragen verf dan die van Polyvine. Classico Glaceerverf is verkrijgbaar in 1 en 4 Liter. Alle artikelen die u nodig heeft om te werken met Glaceerverf, zoals Annie Sloan Chalk Paint - Amsterdam Acrylverf en Acrylverf kleurpigment zijn uiteraard allemaal bij ons verkrijgbaar.

Hoe maak je de Glaceerverf

Wat u nodig heeft is de glaceerverf van Classico, Annie Sloan Chalk Paint of Amsterdam Acrylverf en Polyvine Acryl kleurpigmenten. En als u diepte wilt creëren Polyvine Decorateursvernis. Eerst gaat u de Glaceerverf mengen op een minimale verhouding van 6 delen Glaceerverf en één deel waterverf. In de instructievideo gebruikt men de verhouding 1 deel verf en 3 delen glaceerverf. Dit is belangrijk want de verf werkt als bindmiddel. Wilt u bij kleuren kan dit met hoog geconcentreerd Acryl Pigment. Kijk in de video vooral naar de droogtijd. Want glaceermedium heeft een vertraagde droging. Hierdoor zal ook de uitharding langer duren. Voor het maken van diepte brengt u tussen iedere laag een Polyvine vernis aan. De uitharding zal minimaal 48 uur duren. Dan kunt u het afwerken met Decorateursvernis zodat u glaceerverf zelfs kunt gebruiken in de keuken of toilet.

Bekijk de video hoe je moet werken met Classico Glaceerverf

In deze video laten wij u de verschillende mogelijkheden zien wat je kan doen met Glaceerverf. Hoe je frottage aanbrengt met Glaceerverf. Welke kleuren je het beste kunt gebruiken bij Frottage, voor het beste effect. Hoe je een kleur washing kan aanbrengen. Hoe je glaceerverf gebruikt op muren of meubels. Je kan het sponzen, slepen, strijken het kan allemaal. Hoe je diepte kunt aanbrengen in de glaceer laag, door te verwerken met Vernis. Daarmee kan je diepte aanbrengen. Na het bekijken van de video heeft u vast veel inspiratie opgedaan om met Classico glaceerverf aan de slag te gaan. In de video bespreekt men ook hoe u glaceerverf het beste kunt afwerken voor een duurzaam resultaat. Met één liter Glaceerverf inclusief de toevoeging van het deel waterverf kunt u ongeveer een oppervlakte bewerken van 15 vierkante meter. Als u meerdere lagen aanbrengt over elkaar moet u uiteraard het aantal lagen delen door die 15 vierkante meter.

Meer speciale verftechnieken met Polyvine producten

Als echte hobby winkel willen wij u graag laten kennismaken met diverse verftechnieken. Alle producten verkopen wij uiteraard. Zo laten wij u in bijgaande video zien hoe je werkt met Craqueleur, Craquelure, Glaceerverf en nog veel meer. Hoe je het beste kunt mengen, wat het effect is van kleur gebruik. Hoe je diepte kunt aanbrengen. Hoe je werkt met sjablonen. Hoe je het beste je gereedschap kan reinigen, kortom alles wat u wilt weten ziet u hier. Ook ziet u de mooiste voorbeelden van Gilding en geweldige mooie voorbeelden van projecten die zijn gedaan met de verschillende verftechnieken.

Bestel nu Polyvine Classico Glaceerverf