Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf
Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf

Volg onze handleiding voor het verven van de keuken en u krijgt een nieuwe keuken

Wij hebben voor u een handleiding gemaakt voor het verven van uw keuken. Lees die goed volg alle stappen en gebruik de aanbevolen materialen en u krijgt een geweldig mooie nieuwe keuken.

Lees de Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf

  • Ontvet uw keuken erg goed. Hoe schoon u ook bent, Vet is een vijand van de verf en een slecht effect op de hechting van de verf. Doe dit met een witte doek met St Marc, zodat u goed kunt zien of er nog vuil afkomt. Gebruik geen andere middelen dan St Marc. Die kunnen de verf verkleuren, Na het ontvetten met St Marc neemt u één keer de gehele keuken af met alleen water.
  • De keuken deurtjes heeft u horizontaal neergelegd, u kunt dan veel netter verven en u krijgt geen druipers. Eerst gaat u met een Annie Sloan kwast nummer acht alle naden en bewerkingen verven zodat er alleen nog maar horizontale vlakken overblijven. Verf eenmaal met een verfroller met korte haren, uitermate dun,. Laat dat dertig minuten drogen. En dan kunt u de 2e laag verf aanbrengen
  • Laat alles nu minimaal twaalf uur drogen
  • Na twaalf uur loopt u alles goed langs zie u iets wat u niet bevalt neem een schuurpapiertje korrel 400 en haal het heel voorzichtig weg. Blaas het stof goed weg.
  • U neemt nu de Decorateursvernis zijdeglans en meng deze in een verhouding van 50% decorateursvernis zijdeglans en 50% de kleur die u gebruikt. Heel goed roeren en breng deze laag extreem dun aan met een vernis kwast. Dit doen we om te voorkomen dat u met de vernis de verf opentrekt en witte vlekken krijgt. U sluit nu met kleurlak de verf af.
  • Na 4 uur drogen brengt u een tweede laag Decorateursvernis zijdeglans aan. Laat die 4 uur drogen.
  • Dan komt de laatste laag en dat doet u moet Decorateursvernis mat.
  • Na vier uur drogen heeft u een nieuwe keuken, niemand zal zien dat u het zelf heeft gedaan. Hij is als u de stappen volgt volledig glad en strak en uitermate mat.

Waarom eerst zijdeglans lak en dan mat ? Dit maakt samen een verbinding en maakt het extreem sterk. U heeft nu een keuken die kan tegen hitte, vocht, schoonmaakmiddelen en hij is weer als nieuw. Volg goed ons stappenplan dan heeft u het maximale resultaat.

Voorbeelden van keukens die zijn gedaan naar aanleiding van onze handleiding

Deze hoogglans keuken was rood en zie hoe hij is geworden met Annie Sloan Country Grey

Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf
Handleiding keuken verven met Annie Sloan Verf

Shop de producten en u heeft ze morgen in huis