• Voor 17 uur besteld, morgen in huis

  • Gratis telefonisch productadvies

  • Gratis verzending vanaf € 75

  • Betaal achteraf

1 resultaat.
Sorteer op:
Toon:
Glitter Maker voor verf

Glitter Maker voor verf bestellen

Deze gave glitters zijn niet te vergelijken met glitter die elders te koop zijn. Polyvine is gespecialiseerd in water gedragen verven en heeft dit speciaal hiervoor ontwikkeld. 1 Pot van 75 gram is geschikt voor 1 liter verf of vernis op waterbasis. Wij zelf gebruiken een iets grotere hoeveelheid glitters voor een meer spectaculair effect.

Glitters zijn Geschikt voor:

Water gedragen verven, zoals, Annie Sloan Chalk Paint, Krijtverf, Kalkverf, Acrylverf, maar je kan het ook heel goed mengen in de decorateursvernis van Polyvine. Leuk om te gebruiken op ornamenten, muren is een zeer veel gebruikte toepassing en je ziet het veel bij spiegels zoals bijvoorbeeld bij de kappersspiegels. De Glitters zijn verkrijgbaar in:

  • Goud
  • Zilver
  • Regenboog
  • Roze

Aanbrengen van Glitterverf

Het aanbrengen van je glitterverf of glittervernis doe je gelijk nadat je het goed hebt geroerd. Niet schudden , maar rustig roeren en vooral ook even de tijd nemen. Zodat de glitters goed verdeeld zijn, als je het daarna te lang laat staan, heb je kans dat de glitters naar de bodem zakken en klontjes veroorzaken. Mocht je toch even moeten wachten , om welke reden dan ook, zorg dan dat je weer even roert voordat je opnieuw start. Er wordt aangeraden om 75 gram op 1 liter te mixen, naar gelang je zelf de glitters graag wilt zien. Dus wil je meer dan voeg je meer toe. Let op dat je wel zorgt voor een gelijkmatige verf, want als het klontert omdat je er teveel glitters in hebt gedaan , dan wordt het lastig aanbrengen. Probeer altijd eerst een klein stukje om te proberen. Breng de verf aan met een roller met korte haren of een goede kwast ( Pure Bristle) en vernis met een verniskwast van Polyvine.

Glitters voor watergedragen verf in Goud, Zilver, Regenboog en Roze om verf mee te mengen