Fineer verven met Annie Sloan Chalk Paint
Fineer verven met Annie Sloan Chalk Paint

Fineer verven met Annie Sloan verf kan dat wel. Is het niet veel te glad en zou de verf wel houden. Veel mensen kunnen niet geloven dat je zulke gladde oppervlakken kunt verven met Annie Sloan Chalk Paint. Met de meeste soorten krijtverf of kalkverf kan dat ook niet maar met Annie Sloan verf is dat geen enkel probleem. Fineer verven met Annie Sloan Chalk Paint kan wel, dat komt omdat de hechtingskracht van de verf extreem hoog is.

Fineer verven kan je met Annie Sloan verf

Wat belangrijk is dat u goed de oppervlakte vetvrij maakt en ontdoet van alles wat de hechting van de verf kan beïnvloeden. Wij gebruiken hier altijd St Marc voor. Daarna twee maal dun verven ( met een tussentijd van minimaal 30 minuten). Na een droogtijd van 12 uur kunt u het meubelstuk afwerken met Soft Wax. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan staan een groot aantal meubels die van fineer zijn gemaakt en u moet maar eens kijken wat voor geweldige transformatie die hebben gehad met Annie Sloan Chalk Paint. Veel mensen zeggen vaak "mooi verhaal" maar kijk naar de foto's. Marina heeft een geweldige job gedaan met het transformeren van haar keuken met Annie Sloan en het is echt geweldig mooi geworden. En ja je kan zonder problemen je keuken verven met Annie Sloan verf.

Bekijk alle voorbeelden van fineer gedaan met Annie Sloan verf

Het kastje is 100% fineer en gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Het rechterkastje zou je niet herkennen, maar is een ladekastje van de Ikea van 100% fineer en kijk eens wat je er van kan maken

Fineer verven met Annie Sloan Chalk Paint
Fineer verven met Annie Sloan Chalk Paint
Fineer verven met Annie Sloan Chalk Paint
Fineer verven met Annie Sloan Chalk Paint

Fineer verven met Annie Sloan verf kan en geeft een duurzaam resultaat

Gebruik vooral onze links hier beneden op onze Pinterest en Facebook pagina kunt u duizenden foto's vinden zoals deze van onze klanten wat ze allemaal hebben gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Vaak net zo als deze foto met een foto van voor en na zodat u kunt zien wat voor verandering Annie Sloan Chalk Paint teweeg kan brengen. Wij wensen u veel verf plezier. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Bestel Annie Sloan verf om fineer te verven