€ 19,95

De kleuren handleiding DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan 

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.


1 beoordeling  

Schrijf een beoordeling
 • Nu bestellen Vandaag verzonden
 • Achteraf betalen via Afterpay
 • Gratis verzending v.a. 75 Euro
 • Ruim 10 jaar Annie Sloan Stockist
 • Meer dan 50.000 tevreden klanten
 • Fysieke winkel in Nijkerk
 • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar
 • Goedkoopste Amsterdam Acrylverf
 • Goedkoopste Van Gogh Olieverf
 • Alle Polyvine producten beschikbaar
 • Hoogste klantwaardering online
 • Verzending 6 dagen per week

DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan bestellen

DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan. Is een Nederlandse uitgave. De kleurenbijbel voor elk huis. Chalk Paint van Annie Sloan ( in nederlands gebruiken ze vaak krijtverf) is een decoratieve verf die te gebruiken is zonder voorbehandeling en bovendien geschikt voor bijna alle ondergronden. Het is de ideale verf om zelf mee aan de slag te gaan. De hoofdstukken in dit boek zijn ingedeeld op stijl van modern tot retro en van Zweeds tot Neo klassiek. Aan de hand van inspirerende foto's en praktische adviezen van Annie Sloan kies je de stijl die bij jouw huis past. Heb je gekozen ? Dan kun je beginnen met schilderen. Bepaal de kleur of de mix van kleuren en geef meubels en accessoires aan nieuw leven te geven. Je zult zien dat je eenvoudig ruimtes in huis kunt omtoveren tot een interieur waar jij helemaal tevreden over bent.

DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan - Annie Sloan Boeken - Annie Sloan

Unieke productcode (UPC)DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan
Categorieën Annie Sloan Boeken |
Prijs (excl. btw)€ 16,49
Prijs (incl. btw)€ 19,95
BTW hoog (21%)€ 3,46
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Gtin 9789043917957
Type Annie Sloan Boeken
Merknaam Annie Sloan
Aantal beoordelingen 1

Annie Sloan Boeken bestellen

Annie Sloan Boeken. Annie Sloan heeft een aantal geweldige boeken gemaakt en geschreven,. Haar bekende workbook is een handleiding en hulpmiddel om hele mooie dingen te maken met Annie Sloan Chalk Paint. Ëén van haar laatste boeken Room recipes for style and colour is het boek van Annie Sloan wat ze geschreven heeft samen met haar zoon Felix. Dit is een Engelse uitgave. Haar boek kleurrecepten voor Chalk Paint en meer is een must to have voor de echte Annie Sloan liefhebber.

Dit boek van Annie Sloan moet je hebben

Dit boek mag echt niet ontbreken bij de Annie Sloaner. Annie Sloan verft werkelijk alles is het geweldig mooie nieuwe Annie Sloan boek in het Nederlands. Annie Sloan verft werkelijk alles is verschenen in oktober 2016 en nu beschikbaar in de Nederlandse versie. In dit boek laat Annie Sloan in 40 stap-voor-stap projecten zien hoe je ieder deel van je huis kan omtoveren met Annie Sloan Chalk Paint. Ze laat zien hoe je meubels, muren en deuren, vloeren, gordijnen en kussens en nog veel meer kan doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het is een heel praktisch boek waar ze ook een groot aantal technieken laat zien die je kan gebruiken in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint. 

Beschikbare Annie Sloan Boeken

Annie Sloan Boeken nu kopen morgen uw Annie Sloan Boeken in huis

Beoordelingen