Deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Chalk Paint
Deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Chalk Paint

Deuren en kozijnen verven met Annie Sloan verf de goedkoopste en beste oplossing

Deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Chalk Paint kan dat ook en hoe doe ik dat. Dat is een vraag die wij heel erg veel krijgen. Mensen willen vaak binnen werken met Annie Sloan Chalk Paint omdat het niet ruikt en je dus geen weken hoofdpijn hebt van die vieze geur. Maar ze willen wel dat de kleur en de uitstraling op deuren en kozijnen hetzelfde is zoals het is in het hele huis. Voor u aan de slag gaat met uw deuren of kozijnen, lees eerst goed onze handleiding deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Chalk Paint. Ik was de donkerbruine deur van onze living al heel lang zat en heb ze overschilderd met Old White. Vraagt wel wat werk maar met het resultaat ben ik heel tevreden. Ons huis lijkt veel lichter! Groetjes, Marleen.

Mijn deuren of kozijnen in hoogglans met Annie Sloan

Vaak is dat Ral 9010, dat is bij Annie Sloan Chalk Paint Pure White. Sommige mensen willen het dan niet mat, maar willen het in zijdeglans of hoogglans. Dat kan heel erg makkelijk met Annie Sloan Chalk Paint. Wat je doet is het eenmaal verven en wij adviseren ruiten niet af te plakken dat kost erg veel tijd en werk. Later zal ik je uitleggen hoe je dat weer oplost. Je laat het drogen en na 25 minuten kan je voor de 2e keer verven. Laat alles goed drogen voor minstens één nacht. De verf die op de ramen is gekomen kan je zo wegschuiven met een scheermesje (glaskrabber) en je hebt een strakke lijn op je glaswerk. De volgende dag breng je de Decorateursvernis Zijdeglans of Hoogglans aan, dat meng je met 50% verf. Hiermee sluit je de verf af en kan je na 4 uur makkelijk de volgende laag aanbrengen. Als je het mat wilt hebben breng je eerst 2 laagjes zijdeglans aan en als laatste laag de matte Decorateursvernis. Waarom nu de Decorateursvernis. Ramen en kozijnen krijgen te maken met vocht, zeker in de winter en met zonlicht in de zomer. Decorateursvernis is waterbestendig, hittebestendig en er zal geen verkleuring optreden door Uv-straling. Zo kunt u makkelijk en snel uw deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Verf. De deur voor en na Annie Sloan Chalk Paint. Geweldig ben zo blij

Deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Chalk Paint
Deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Chalk Paint
Deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Chalk Paint
Deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Chalk Paint

Een geweldig mooi voorbeeld van deuren gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. U ziet een deur gedaan met Annie Sloan frottage techniek, De eerste laag is gedaan in Duck Egg Blue als basis kleur en Chateau Grey is de tweede laag. Daarna bewerkt met Dark Wax en afgewerkt met Soft Wax. En een deur gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Graphite.

Deur met French Linen en Chateau Grey afgewerkt met Clear Wax en Dark Wax. Deur met Duck Egg Blue afgewerkt met Clear Wax en Dark Wax.

Waarom deuren en kozijnen verven met Annie Sloan verf

Het belangrijkste is, u hoeft niet te schuren of te gronden. Het gaat enorm snel. Iedereen kan het. U kunt het super strak doen met een vachtroller. En als u het afwerkt met decorateursvernis van Polyvine heeft u geen verkleuring door zonlicht. Het kan goed tegen condens, hitte door de zon en het is een duurzame oplossing met een natuurlijke verf. En voor u vast niet belangrijk. Het is veel en veel goedkoper en droog binnen 1 dag. Geen stank in huis van de verf. Ideaal toch. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint.

Deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Chalk Paint
Deuren en kozijnen verven met Annie Sloan Chalk Paint

Verf uw deuren en kozijnen met Annie Sloan verf