Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Polyvine

Heb de vernis gebruikt voor buiten meubels ed, die ik eerst met krijtverf had bewerkt. Het is makkelijk op te brengen, heb het 4 lagen gegeven. Ziet er tot nu toe erg goed uit, weet natuurlijk niet hoe het op de lange duur is. Wel een hele mooie zachte glans en voordelig in gebruik!

Beoordeeld door Dorrit Evertse op 10 mei 2020 00:17 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Super goede lak

Het artikel wat geverfd is is nadat deze lak er over zit echt heel sterk.

Beoordeeld door Bea Van de Veen op 6 januari 2021 12:29 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Werkt fijn!

Ik heb de vernis gebruikt op mijn keuken, over de Old White van Annie Sloan heen. Het geeft een lichte glans, en dat maakt het keukenproject helemaal af!

Beoordeeld door Marijke op 24 januari 2021 20:25 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Fijn product!

De polyvine is makkelijk te verwerken en droogt heel snel. Heeft een mooie subtiele glans en beschermt de verf op meubels bij matig tot intensief gebruik goed! Ik heb het gebruikt over de Annie Sloan chalkpaint.

Beoordeeld door Angelique Jonker op 8 juni 2021 14:46 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Decorateursvernis Polyvine zijdeglans

Echt een goed product . Net zoals de chalk paint heel fijn om mee te werken en een mooi resultaat.

Beoordeeld door Patricia Ligthart op 14 juni 2021 16:55 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Vernis

Ik heb de vernis gebruikt voor de salontafel die ik had geverfd met krijtverf, Mijn ervaring is, breng niet te veel aan want dan laat het witte strepen achter en behandel het oppervlak meerdere malen. ( ik heb een lakroller gebruikt) Het droogt snel en hard goed uit. Duurzaamheid kan ik nog geen oordeel over geven. Tevreden met dit product en niet duur.

Beoordeeld door Zwanet Dilling-Wiebing op 8 juli 2020 00:20 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Meubels verven met vernis decorateurs

Ik heb bij het verven van mijn meubels op de werkkamer met de chalk paint van Annie Sloan de meubels afgewerkt met de vernis decorateurs. Dit geeft een mooie sterke afwerken. Deze vernis kan ook met de chalk paint vermengd worden zodat er meerdere sterke lagen ontstaan. Deze vernis is op waterbasis en hierdoor zijn rollers en kwasten simpel te reinigen.

Beoordeeld door Marjon Hartman op 2 november 2020 09:32 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Zeer fijn afwerkings product

Fijn werken met deze vernis. Wel dun aanbrengen anders krijg je witte klodders ( vooral in hoekjes. Goed laten drogen, laagje matte vernis eroverheen en je hebt een behoorlijk sterke afwerking.

Beoordeeld door Lilian op 2 november 2020 09:37 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

top product

Heel makkelijk aan te brengen, mooi en snel droog.

Beoordeeld door Naiemi op 7 november 2020 06:28 | Permalink

De review heeft geen stemmen.