Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Chalk Paint Annie Sloan de wonderverf

Chalk Paint ™ van Annie Sloan zin en onzin wat is nu waar daar wil ik graag aandacht aan besteden. Als ik op internet aan het lezen ben schrijft de één het is kalkverf, de ander het is krijtverf? Wat is het nu? Het is geen kalkverf en het is geen krijtverf het is Chalk Paint ™ en heeft de uitstraling van krijtverf. Veel mensen en dat is logisch vertalen Chalk Paint ™ naar krijtverf of kalkverf? Als het kalkverf zou zijn of krijtverf zou een blik van 1 liter 800 gram minder moeten wegen dan wat Chalk Paint ™ van Annie Sloan is. De samenstelling van Chalk Paint ™ van Annie Sloan is een groot geheim en gelukkig maar want velen hebben het proberen na te maken, maar niemand heeft hetzelfde resultaat kunnen behalen qua dekkingsgraad, dat is het grote geheim van Annie Sloan. Het heeft wel de matte uitstraling van krijt en kalkverf, maar dat is het dan ook. Het unieke kenmerk van Chalk Paint ™ van Annie Sloan is de extreem hoge dekkingsgraad, waardoor u op bijna lle ondergronden kunt schilderen. U hoeft niet te schuren of te gronden. En per vierkante meter is het de goedkoopste verf die er is om uw meubeltjes mee op te knappen. Iedereen kan het dat bewijst onze Pinterest Pagina waar honderden foto's staan, vaak van mensen die voor het eerst in hun leven een kwast hebben gebruikt.

Chalk Paint Annie Sloan

Chalk Paint Annie Sloan


Nooit Schuren of gronden met Chalk Paint ™ van Annie Sloan

Olivier Bommel zei ooit al, zeg nooit nooit. Dat klopt dus ook niet, meestal hoef je niet te schuren of te gronden. Maar daar zijn uitzonderingen. Je kan niet verven over onbehandeld hout zoals teak of tropische hardhoutsoorten, het is namelijk een ademende verf en die neemt bestanddelen op vanuit de ondergrond. Hierdoor ontstaan bloedingen die vervelende vlekken kunnen veroorzaken. Hier kun je alles over lezen op onze pagina vlekken in krijtverf.

Chalk Paint Annie Sloan Geschikt voor iedere ondergrond

Ja je kan bijna alles verven met enkele uitzonderingen. Verven op olie en geeft geen duurzaam resultaat.

Chalk Paint Annie Sloan Je kan overal overheen verven

Nee je niet overal overheen verven, ja je kan over de meeste ondergronden zo verven als je het vetvrij hebt gemaakt. Maar iedereen begrijpt dat je geen waterverf en dat is Chalk Paint ™ van Annie Sloan kan verven over olie. Olie blijft drijven op water. Dus dat pakt niet en krijg je geen duurzaam resultaat. Kijk dus uit voor een ondergrond met vloeibare olie en met het verven over waxen die gemaakt zijn op oliebasis. Buiten het feit dat dit niet goed pakt kan het verkleuring in de verf veroorzaken.

Zoals bij alles is het gezond verstand van belang bij dingen die u doet, maar komt u daar zelf niet uit laat u dan adviseren door een specialist die u helpt om te komen tot een goed en duurzaam resultaat. Als specialist in Chalk Paint ™ van Annie Sloan staan wij u graag bij, want wij willen niets anders dan dat u het maximale resultaat haalt wat u graag zou willen. Wij realiseren ons als geen ander dat twaalf tevreden klanten het vertellen aan twaalf anderen. dat is ook de reden dat wij iedere maand onze klantenkring zien toenemen. Ook al leveren wij online, u kunt ons altijd bellen voor advies en wij helpen u als u bezig bent, met de vragen die u heeft. Voor ons is dat de normaalste zaak van de wereld. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen

Chalk Paint van Annie Sloan alle vragen over Chalk Paint en de antwoorden