Caravan Pimpen met Annie Sloan verf
Caravan Pimpen met Annie Sloan verf

Annie Sloan verf heeft eindeloos veel mogelijkheden. En het is geweldig om je klanten daarmee te helpen met een goed advies. Joke een vaste klant van ons in Nijkerk wilde met een nieuwe caravan op vakantie. En vroeg ons advies hoe ze dat moest doen. Dat zijn hele leuke projecten en zeker voor Joke want wij willen natuurlijk dat ze het allerbeste resultaat zou behalen. De foto's van Joke gaven ons inspiratie om een pagina te maken van caravans die zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Omdat het in een caravan heel koud, maar ook heel warm kan zijn en soms ook weer heel vochtig is het verstandig alles af te werken met Decorateursvernis van Polyvine. Die is uitstekend geschikt voor deze klus omdat het extreem goed tegen zowel hitte als kou kan en erg goed bestand is tegen vocht.

Lees hoe je de caravan kan pimpen met Annie Sloan verf

Dit open kastje in een mooie retro caravan is geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint Antoinette. Het grote voordeel van deze verf is dat het zonder eerst te hoeven schuren of grondverf te gebruiken over het fineer van de kastjes heen kan. Deze kastjes in een caravan zijn geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint Paloma en daarna afgewerkt met Polyvine Decorateursvernis. Dit geeft een supersterk resultaat, zodat het interieur weer jaren mee kan.

De caravan links heeft een make over gehad met Annie Sloan Duck Egg Blue en de huifkar rechts is onder handen genomen met Annie Sloan Old White.

Caravan Pimpen met Annie Sloan verf
Caravan Pimpen met Annie Sloan verf
Caravan Pimpen met Annie Sloan verf
Caravan Pimpen met Annie Sloan verf

Deze kastjes in een caravan zijn geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint Tilton. Dit geeft een vrolijke sfeer in de caravan en brengt de zon een beetje binnen. De kastjes zijn afgewerkt met Polyvine Decorateursvernis, voor een extra stevige afwerking. Deze oude caravan is helemaal geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint. Links het open kastje is geschilderd met Antoinette, de keuken met Provence. De muren zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Original

De keuken in deze retro caravan is geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint Provence. Verder is er veel Original White gebruikt en is het tafelblad geschilderd met Antoinette. Welke kleur schilder jij je caravan?  Deze hele caravan is geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint in de kleuren Emile, Louis Blue, Paloma, Old Violet, Napoleonic Blue en Tilton. Daarna is met Polyvine Decorateursvernis een beschermlaag aangebracht, waardoor het interieur er weer dagen tegen kan.

Caravan Pimpen met Annie Sloan verf
Caravan Pimpen met Annie Sloan verf
Caravan Pimpen met Annie Sloan verf
Caravan Pimpen met Annie Sloan verf

U ziet hoe de caravan was voor het verven en na het verven met Annie Sloan verf

De afwerking van de verf in een Caravan

De caravan is goed schoongemaakt met St Marc, doe dat met een witte doek zodat je kan zien of er nog vuil afkomt. Daarna afgenomen met water. Daarna twee keer geverfd met De kleur naar keuze van Anne Sloan. Na een droogtijd van 24 uur is de eerste laag Decorateursvernis aangebracht met een vernis kwast. Daarna laten drogen voor vier uur en je brengt de 2e laag Decorateursvernis zijdeglans aan. Als laatste laag is een laag Decorateursvernis Mat aangebracht en je hebt een nieuwe caravan die weer 10 jaar mee kan. Decorateursvernis is hittebestendig watervast en ijzersterk. Dus je kan met je caravan weer de hele wereld rond

Shop de bovenvermelde producten in de volgende categorieën