Waarom ontvetten met St Marc en niet met Ammoniak

 

Waarom moet je ontvetten met St Marc en niet met Ammoniak of andere middelen. Die vraag krijgen wij dagelijks in de winkel of op de mail. Om dat te begrijpen is het eerst goed om te weten wat is Annie Sloan Chalk Paint nu precies.

 

 

Een 100% natuurlijke verf. De verf is reukloos en dus ook veilig voor kinderen. De verf kan erg slecht tegen chemische producten zoals, lijm, of chemische schoonmaak middelen. Hierdoor gaat de verf geel uitslaan.

Waarom St Marc

St Marc is een merk wat al bijna 50 jaar bestaat en bijna ter ziele was gegaan zo'n tien jaar geleden. Tot dat de schildersziekte uitbraak en de schilder niet meer mocht werken met chemische middelen. Vanaf dat moment zie je dat de schilder eigenlijk alleen nog maar St Marc gebruikt. En dat om een aantal redenen. St Marc is een uitstekend reinigingsmiddel waarmee je kan ontvetten maar ook gewoon je keuken en toilet mee schoon kan maken. Het ruikt heerlijk en is veilig ook voor kinderen en huisdieren en vooral je eigen gezondheid. En het is goedkoop en effectief. Hopelijk is nu duidelijk waarom je geen andere middelen moet gebruiken. Wil je dat Annie Sloan Chalk Paint zijn eigen kleur blijft en geen risico nemen op verkleuringen hebben in de verf, gebruik dan gewoon St Marc. Dat is uiteraard zowel online, als bij ons in de winkel verkrijgbaar.

 

Facebook            YouTube            Pinterest

 

 

Waarom ontvetten met St Marc en geen andere middelen