Cobra Artist is een watervermengbare olieverf van kunstenaarskwaliteit met een uitzonderlijk hoog pigmentgehalte. Alleen de allerbeste pigmenten en oliën worden gebruikt om deze kleuren te creëren. Cobra is de watervermengbare olieverf van Royal Talens. Cobra is een professionele olieverf met dezelfde hoogwaardige pigmenten en viscositeit die je gewend bent, zonder gebruik te hoeven maken van schadelijke oplosmiddelen. Nu kan je werkplek vrij zijn van oplosmiddelen als terpentine, want het enige wat je nodig hebt om Cobra te verdunnen is water!

De nieuwe generatie olieverf.

Eigenschappen van Cobra Olieverf

  1. Mengen en reinigen met water.
  2. Gemaakt met alleen de allerbeste pigmenten en oliën.
  3. Meerdere malen gewalst op een driewals tijdens het productieproces om een fijnheid van kunstenaarskwaliteit te creëren.
  4. Verkrijgbaar in 100 transparante, halftransparante, halfdekkende en dekkende kleuren met de hoogste graad van lichtechtheid (+++).
  5. 32 monogepigmenteerde kleuren, inclusief tien kleuren gebaseerd op exclusieve pigmenten, zoals cadmiums, cobalt en chroomoxiden.
  6. Cobra kan samen met traditionele olieverf worden gebruikt, en bij een mengverhouding van Cobra 4:1 blijft het mengsel waterverdunbaar en te reinigen met water.

Ben je klaar voor de revOILution? Cobra.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen natuurlijke verf. Wij geloven dat wij moeten bijdragen aan een schoner milieu en moeten werken aan een nieuwe toekomst van onze kinderen. Dat is de reden dat wij naast Cobra werken met natuurlijke vernis van Polyvine. De verf van Annie Sloan die bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Onze verpakkingsmaterialen 100% natuurlijk en recyclebaar zijn. Wij ondernemen graag, maar wel op een verantwoorde wijze.

Waarom zou je bij ons bestellen

Als onderneming bestaan wij ruim 12 jaar. Hebben meer dan 150.00 klanten geholpen. Die ons over die afgelopen 12 jaar onafhankelijk beoordelen met een cijfer 9.5. Daar zijn wij trots op. Daarom werken wij hard om iedere dag ons assortiment uit te breiden, met meer verantwoorde producten.

Voor natuurlijke verf ben je bij shabbyTreats aan het juiste adres