Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 12 nov 2021

De Gilding Wax kan je ook heel goed op papier gebruiken. Denk daarbij maar eens aan embossing, scrapbook en (3d)-kaarten maken. Als je het op een zwarte ondergrond gebruikt, krijgt je werk echt een metallic look. Zo kan je bijvoorbeeld je embossing een heel ander uiterlijk geven. Ook kan je natuurlijk je scrapbook of (3d)-kaarten wat extra's ermee geven. Door dit te gebruiken krijg je meer diepte in je werk, vooral bij embossing. Je krijgt het mooiste en beste effect als er reliëf aanwezig is. Je kan het ook op gips gebruiken. Denk maar is aan die beelden die je kan maken. Zo kan je ze makkelijk een mooie en antieke uitstraling geven. Maar ook je sierlijsten, schilderijlijsten en het Gilden van meubels is de Gilding Wax uitermate geschikt voor.

Hoe breng je Gilding Wax aan

Het werkt het beste als je het dun en in een cirkelende beweging aanbrengt. Bij volledig Gilden breng je drie dunne laagjes aan. Zo krijg je de Gilding Wax het mooiste verdeeld. Je kan het met een doek, kwastje of je vinger aanbrengen. Zelf doe ik het graag met mijn vingers zodat ik het heel subtiel kan aanbrengen. Als je wilt dat het meer gaat glimmen, laat het dan even 5 minuutjes drogen, daarna kan je het oppoetsen. De Gilding Wax is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren:

Kleuren Gilding Wax

Onze Gilding Wax heeft een inhoud van 20 ml. Dat is meer dan bij de meeste Gilding waxen, daar is de inhoud vaak 15 ml. En de prijs is uitermate scherp.

Speciale aanbiedingen Coosa Crafts Gilding Wax

Vandaag Gilding Wax bestellen, morgen in huis