Vijf nieuwe Annie Sloan kleuren
Vijf nieuwe Annie Sloan kleuren

We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk is het zover en mag het grote nieuws naar buiten. Annie Sloan heeft vijf geweldig mooie nieuwe kleuren.

Bekijk de vijf nieuwe Annie Sloan kleuren

De kleur Annie Sloan Chicago Grey

Annie Sloan Chalk Paint Chicago Grey is een koele, frisse en moderne grijze kleur, met een vleugje blauw erin. Het is een koelere tint dan Paris Grey. Chicago Grey is beïnvloed door de architectuur in Chicago. De neutrale kleur is perfect voor industriële interieurs. Ook goed toepasbaar als een rustige kleur voor de Scandinavische stijl. Chicago Grey gaat heel goed samen met Emperor's Silk, Old Violet en Annie Sloan fabric Piano in Old Violet.

De kleur Annie Sloan Svenska Blue

Annie Sloan Chalk Paint Svenska Blue is een helder en koel blauw-grijze tint. Deze kleur zag je vaak in Zweedse landhuizen in de 17de en 18de eeuw. Svenska Blue is blauwer dan Duck Egg Blue en gaat heel goed samen met French Linen, Graphite en Annie Sloan fabric Piano in Olive.

Vijf nieuwe Annie Sloan kleuren
Vijf nieuwe Annie Sloan kleuren
Vijf nieuwe Annie Sloan kleuren
Vijf nieuwe Annie Sloan kleuren

De kleur Annie Sloan Firle

Annie Sloan Chalk Paint Firle is één van de drie exclusieve kleuren die Annie Sloan heeft gemaakt in samenwerking met Charleston Trust. Het is een frisse, pittige helder groene kleur geïnspireerd door de schoorsteenmantel in de studeerkamer van Olive Bell. Olive Bell was één van de kunstenaars die woonde in de Charleston boerderij samen met Virginia Woolf, E.M. Forster, Roger Fry en Vannessa Bell. Allemaal invloedrijke Britse kunstenaars in de twintigste eeuw. Annie Sloan Chalk Paint Firle gaat heel goed samen met de Annie Sloan kleuren Scandinavian Pink en Old White.

De kleur Annie Sloan Rodmell

Annie Sloan Chalk Paint Rodmell is een diep paarse kleur en een geweldige toevoeging op de reeds bestaande paarse tinten van Annie Sloan. Het is een exclusieve kleur die is geïnspireerd door de boerderij van Charleston in Sussex England. Rodmell is beïnvloed door de wash tinten op de muren van het creatieve atelier, de werkplaats van de Bloomsbury Group. De Bloomsbury Group mag je rekenen tot de meest invloedrijkste kunstenaars van de twintigste eeuw. Daar heeft Annie Sloan er ook een groot zwak voor. Annie Sloan Chalk Paint Rodmell gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue, Arles en Original White.

Vijf nieuwe Annie Sloan kleuren
Vijf nieuwe Annie Sloan kleuren
Vijf nieuwe Annie Sloan kleuren
Vijf nieuwe Annie Sloan kleuren

De kleur Annie Sloan Tilton

Annie Sloan Chalk Paint Tilton is één van de nieuwe kleuren geïnspireerd door de boerderij Carleston in Sussex. Tilton is een diep aardachtige mosterd gele kleur. Het is geïnspireerd door het prachtig geschilderde cirkel motief op de decoratieve kledingkast van Vanessa Bell uit 1917 nog steeds te vinden op de Charleston boerderij. Vanessa Bell was één van de leden van de Bloomsbury Groep, de meest invloedrijke kunstenaars in Engeland in de twintigste eeuw. Tilton gaat heel goed samen met Burgundy en Original White van Annie Sloan.

Voorbeelden van de vijf nieuwe Annie kleuren kunt u vinden op:

Shop nu de vijf nieuwe kleuren Annie Sloan verf