Vernis voor muren
Vernis voor muren

Vernis voor muren is er voldoende. Maar wat als uw muur nu is afgewerkt met Annie Sloan Chalk Paint, krijtverf, kalkverf of Acrylverf. Dan is het vinden van een extra matte vernis niet zo makkelijk. Want bij de meeste soorten vernis zal direct verkleuring ontstaan doordat de samenstelling van de vernis niet samengaat met natuurlijke verf op waterbasis.

Vernis voor muren waarvoor kan ik dat gebruiken

Vernis voor muren dan gebruik je decorateursvernis van Polyvine. Vernis voor muren kunt u aanbrengen op Annie Sloan Chalk Paint, krijtverf, acrylverf, kalkverf, steen, gips, glasvezel, behang en pleisterwerk. De samenstelling van de vernis is op waterbasis en zal dus geen verkleuring geven en is verkrijgbaar in een extra matte vernis. U kunt dan probleemloos schoonmaken en zal geen vlekken krijgen.

Vernis gebruiken op muren in badkamers

Onze vernis kunt u probleemloos gebruiken in de badkamer, doordat het goed bestand is tegen, vocht, stoom en warmte zal het een duurzaam resultaat hebben.

Vernis gebruiken op muren in keukens

Door de samenstelling en het feit dat het goed bestand is tegen vocht en u het makkelijk kunt afnemen is het goed geschikt voor keukens. Het is bestand tegen stoom en warmte en daardoor is gebruik op keuken en muren geen probleem. Bij de meeste afwerkingen zult u vlekken krijgen, nu niet. U kunt dus gewoon uw muren verven met Annie Sloan Chalk Paint ook in de keuken, boven het aanrechtblad. als u het maar afwerkt met onze vernis.

Extra matte vernis voor muren

Extra matte vernis is zeldzaam en vaak niet mat. Onze vernis is extra maar dan ook echt extra matte vernis. Wilt u het beste resultaat dan brengt u twee laagjes zijdeglans aan en één laag extra matte vernis. Dat geeft de optimale sterkte en maakt het heel mat.

Vernis voor muren
Vernis voor muren
Vernis voor muren
Vernis voor muren

Vernis voor muren kopen of bestellen

Vernis voor muren, maar ook keukens, meubels of buitenlak is allemaal verkrijgbaar in onze winkel in Nijkerk. Maar u kunt het ook online bestellen dan heeft u het morgen in huis. Wij hebben altijd alle vernis op voorraad. Aan te raden voor grote oppervlakten is onze 4 liter verpakkingen vernis die zijn extra goedkoop.

Voorbeelden van vernis op muren kunt u vinden op:

Vernis voor muren in badkamers - keukens en vele andere toepassingen