Verfsjablonen maken Sjablonen maken
Verfsjablonen maken Sjablonen maken

Verfsjablonen maken dat kan je ook zelf en wij hebben hier een set voor van twee sjablonen waarin je je eigen ontwerp kan uitsnijden. Dat is leuk om te doen als je zelf echt een speciaal sjabloon wilt maken wat niet bestaat of voor een speciale gebeurtenis.

Verfsjablonen maken dat kan je ook zelf

Maar kijk eerst eens bij de sjablonen die er allemaal zijn. Het uitsnijden van sjablonen is een tijdrovende zaak en je moet het erg precies doen anders krijg je geen mooi eindresultaat. Nu is het niet erg om het zelf te doen als je het voor iets speciaals doet, maar kijk toch eerst eens bij de sjablonen die al beschikbaar zijn. Voor 99 cent kan je bij ons al sjablonen bestellen en wij hebben een ruime keuze in bijna twee honderd sjablonen. Van muur sjablonen, border sjablonen, letter slablonen, cijfer sjablonen, thema sjablonen, metalen sjablonen, kindersjablonen, en uiteraard ook per categorie.

Sjablonen van dieren, historie, per grote wat je ook wilt je kan het bij ons vinden. ook sticker sjablonen in verschillende soorten voor uw keramiek of keukenspullen hebben wij in allerlei soorten. Maar ook als je verfsjablonen zelf wilt maken kan dat ook want ook daar helpen we je mee. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Verfsjablonen maken Sjablonen maken
Verfsjablonen maken Sjablonen maken

Shop nu en maak uw keus uit onze verfsjablonen collectie