Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 03 jan 2018

Profiteer van onze verfsjablonen aanbieding

Verfsjablonen aanbieding vanaf heden bij de specialist in Chalk Paint ™ van Annie Sloan Shabby Treats. Wij hebben niet alleen de geweldige verf van Annie Sloan voor u in alle verpakkingseenheden altijd op voorraad. Maar ook alles wat u nodig heeft om uw meubels, trappen, vloeren, keukens, of wat u ook maar wilt schilderen op te knappen. Eén van de manieren om uw huis of meubels op te pimpen is natuurlijk met verfsjablonen en die hebben wij voor u in alle maten en figuren.

Verfsjablonen aanbieding

Verfsjablonen aanbieding


Sjablonen in alle maten en soorten

Van cijfers, tot letters, het gehele alfabet, tot natuurlijk de Nederlandse leeuw. Een groot aantal verfsjablonen is sterk in prijs naar beneden gegaan. Door onze inkoopkracht op het gebied van verfsjablonen willen wij u laten profiteren van onze uitermate scherpe prijzen. Zo is het verfsjabloon grote letters maar liefst 50% goedkoper geworden. Kijk eens bij al onze sjablonen want ook voor uw kast of muur zitten er vast hele mooie sjablonen bij. Wilt u alle aanbiedingen bekijken die er op dit moment zijn en mee genieten om op een goedkope manier alles op te knappen kijk gerust. Vandaag bestellen is bij ons standaard vandaag verzenden, zodat u het morgen in huis heeft.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint in combinatie met verf sjablonen. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Verfsjablonen aanbieding hele hoge kortingen op alle Sjablonen