Teakhouten kast in Annie Sloan Chalk Paint Old White
Teakhouten kast in Annie Sloan Chalk Paint Old White

Deze teakhouten kast in Old White Annie Sloan Chalk Paint heeft met relatief weinig werk een geweldige transformatie ondergaan met Old White één van de kleuren Chalk Paint van Annie Sloan.

Ook Teakhouten kasten kan je verven in Annie Sloan Old White

U ziet dat je met minder dan één liter verf een kast een geweldige make over kunt geven. En dat zonder gronden en zonder schuren, iets wat alleen mogelijk is met Annie Sloan Chalk Paint. Daarna is de kast afgewerkt met Soft Wax om hem volledig vetvrij en waterafstotend te maken en u heeft een hele nieuwe kast in uw woonkamer.

Test Teakhout voor u gaat verven op olie

Spuit het hout in met water en zodra je ziet dat er kleine balletjes in het water komen is dat het signaal van olie. Olie trekt in het hout en kan je er niet zomaar uit krijgen. Normaal moet je altijd ontvetten met St Marc maar bij teak hout heeft dat geen enkele zin. Bij het verschijnen van de parels in het water, kan je dus zien of er olie in het hout zit. Als dat zo is raden wij je aan niet te verven. Een combinatie van olie en waterverf is ongeveer gelijk aan water en vuur. U zult dan geen mooi resultaat krijgen.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Er staan enorm veel voorbeelden van kasten, ook van teak houten kasten in alle kleuren en soms in meerdere kleuren van Annie Sloan. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken van teakhouten kasten op:

Verf ook je teak houten kast met Annie Sloan Old White