Geplaatst op: 22 dec 2017

Starters Pakket Old White is nu Annie Sloan Pakket Old White

Starters Pakket Old White van Annie Sloan. Die bestaan niet meer. Met heel veel succes hebben wij die lange tijd aangeboden.

Starters Pakket Old WhiteStarters Pakket Old White

Maar deze zijn nu vervangen door het Annie Sloan pakket 1 en Annie Sloan pakket 2. In het Annie Sloan pakket 1 zit één liter Chalk Paint naar keuze, één Soft Wax van 500 ml en een mini Dark Wax. In Pakket 2 zit één liter Chalk Paint naar keuze, één Soft Wax van 500 ml en een mini Dark Wax en een geweldige Annie Sloan kwast nummer 8. Het is dus nu niet alleen meer een starterterspakker Old White, maar we hebben nu pakketten voor alle kleuren met een aanbiedingsprijs.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint in combinatie met  Old White. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint met Old White bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Starters pakket Old White is er niet meer maar wel hele mooie nieuwe aanbiedingen

Annie Sloan pakket 1 Old White

€ 51,95 € 49,00

Annie Sloan pakket 2 Old White

€ 71,45 € 67,50