Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 03 jan 2018

St Marc Verfreiniger bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist

ST Marc verfreiniger is een vloeibare reiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Voor u gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint moet u de ondergrond altijd goed schoonmaken. Wij doen dat altijd met St Marc. We gebruiken het voor het schoonmaken van metaal, hout, schilderwerk, tegels, kunststoffen etc. Met warm water tevens geschikt om behang af te weken.

In flacon van 1250 ml. St. Marc verfreiniger, een vloeibare allesreiniger die het hele huis ontvet en het een mooie glans geeft . St. Marc verspreid een aangename, lichte dennengeur, bevatten geen ammoniak, bijt niet bij contact met de huid en laat geen strepen achter en is biologisch volledig afbreekbaar. St.Marc Express is uitermate geschikt als verfreiniger voor te schilderen oppervlakken.

St Marc verfreiniger hoe moet je het gebruiken

Voor schilderwerk: 1/2 liter water 5 doppen St.Marc op natte spons aanbrengen dan is de ondergrond goed ontvet. Ingredienten: Aqua, C9-11 Pareth-6, Sodium Carbonate, Isopropyl Alcohol, Benzalkonium Chloride, Parfum, Sodium Citrate, Alcohol Denat, Sodium Hydroxide, Colorant, Silicone emulsion. Belangrijk om te weten dat St Marc volledig biologisch afbreekbaar is.

Op meubels kunt u met Annie Sloan Chalk Paint aan de slag zonder te schuren of te gronden. De handleiding hoe u met Annie Sloan Chalk Paint moet werken kunt u hier vinden. Wij hebben nog veel en veel meer voorbeelden van kasten stoelen, stoffen stoelen, tegels, keukens, en nog veel meer op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Daar staan honderden foto's van onze klanten. Het leuke van deze pagina is dat er meestal foto's bij staan van hoe het was en hoe het geworden is na het verven met Annie Sloan Chalk Paint.

Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan  winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis.

U kunt ons volgen op:

St Marc Verfreiniger uiteraard bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist