Geplaatst op: 22 dec 2017

St Marc gebruiksaanwijzing voor reinigen van meubels

St Marc gebruiksaanwijzing hoe je je meubels moet reinigen voor je gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint. Allereerst moet je de meubels reinigen want heel vaak lees ik dat het reinigen van meubels niet noodzakelijk is als je gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint.

Wel of niet reinigen voor je gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint ?

St Marc GebruiksaanwijzingWij raden altijd aan om je meubels goed te reinigen voor je gaat verven. De verf heeft zeker omdat je niet hoeft te schuren of gronden maximale hechtingskracht nodig. Op de lak kan pledge zitten, of er kan nicotine vet of andere dingen aanwezig zijn die de hechting van de verf kunnen beinvloeden of nog vervelender voor hele vervelende vlekken in de verf kunnen zorgen en dat wil je toch voorkomen.

Waarom St Marc en geen chemisch reinigingsmiddel

Annie Sloan Chalk Paint is een natuurlijke verf die erg slecht kan tegen chemische stoffen, denk aan lijm maar ook aan schoonmaakmiddelen. Als dat aanwezig is op het hout kan de verf extreem geel tot zelfs bruin uitslaan als reactie op de chemicaliën.

Wat is St Marc 

Voor schilder werk: 1/2 liter water 5 doppen st.Mark op natte spons aanbrengen dan is ondergrond goed ontvet. Ingredienten: Aqua, C9-11 Pareth-6, Sodium Carbonate, Isopropyl Alcohol, Benzalkonium Chloride, Parfum, Sodium Citrate, Alcohol Denat, Sodium Hydroxide, Colorant, Silicone emulsion. Belangrijk om te weten dat St Marc volledig biologisch afbreekbaar is. Dt Marc bestaat al bijna vijftig jaar en is na het ontstaan van de schildersziekte eigenlijk het enige middel wat de schilder nog kan en mag gebruiken omdat het veilig is voor zijn of haar gezondheid en zoals eerder omschreven geen chemicaliën bevat. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint.U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

St Marc gebruiksaanwijzing bij de Annie Sloan Chalk Paint Specialist 

ST Marc Express

€ 8,95 € 6,95