Sjabloneren met Annie Sloan verf
Sjabloneren met Annie Sloan verf

Sjabloneren met Annie Sloan Chalk Paint is één techniek die je kan toepassen op meubels of op een muur om een mooi patroon of figuren te maken. Deze techniek behandelen we ook op onze workshops die we iedere twee weken geven. Één van de cursisten die recentelijk is geweest op de workshop is er gelijk mee aan de slag gegaan en heeft zelf sjablonen gemaakt en die op een geweldige manier op de muur geschilderd. Deze en vele andere technieken maken Annie Sloan Chalk Paint tot zo'n geweldige verf om mee te werken. Want je kan er niet alleen muren mee verven, maar ook trappen, vloeren, kasten, stoelen, stof en zelfs je keuken. Alle handleidingen kan je bij ons vinden. 

Sjabloneren met Verfsjablonen is een hele oude techniek

Sjabloneren met verfsjablonen is een techniek die al heel erg oud is. Sinds eeuwen worden verfsjablonen gebruikt voor decoratieve doeleinden. In heel erg veel oude gebouwen kunt u voorbeelden vinden van honderden jaren oud die gemaakt zijn sjabloneren met verfsjablonen met verfsjablonen. Een verfsjabloon is zeer geschikt voor het herhalen van motieven om bijvoorbeeld een border te maken op de muur. Maar men gebruikt het ook vaak voor muren vloeren en op stof. Of om mooie figuren te zetten of namen op uw kasten. Een verfsjabloon is een uitgesneden vorm of figuur, het kunnen ook letters of cijfers zijn in hard materiaal plastic of metaal. U kunt het dan snel en makkelijk schoon maken met water zodat het weer klaar is voor hergebruik. Het aanbrengen van de verf op de stencils kan op verschillende manieren. U kunt dat doen met een lakroller (sponsroller kan ook) een kwast of met een spons. Wij zelf geven de voorkeur aan een Annie Sloan Sponge roller.

Sjabloneren met Annie Sloan verf
Sjabloneren met Annie Sloan verf

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u nog veel meer mooie voorbeelden zien wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen.

U kunt ons ook volgen op:

Sjabloneren met Annie Sloan Chalk verf je kan de mooiste dingen maken