Rotan verven met Annie Sloan Chalk Paint
Rotan verven met Annie Sloan Chalk Paint

Rotan verven met Annie Sloan Chalk Paint is heel erg makkelijk en goed realiseerbaar. Met Annie Sloan Chalk Paint kan je bijna alle natuurlijk materialen verven, zoals hout, stof maar ook rotan. Wel is het zo dat bij alle materialen je met een andere toepassing met dezelfde verf kan verven. Als je Rotan wilt verven moet je de verf goed verdunnen. De verf is normaal te compact en je krijgt het niet goed in alle naden en kieren die je hebt bij rotan. Als je de verf goed verdunt kan je de verf het beste aanbrengen met een blokkwast dat is de snelste manier en werkt ook heel erg makkelijk.

Lees hoe je rotan en riet moet verven met Annie Sloan verf

Bijgaand rotan kastje is gedaan door Wil, één van onze vaste klanten die alles in haar huis al heeft gedaan met Annie Sloan. Als de verf dan droog is kan je hem bijwerken met een kwast nr 8 van Annie Sloan in alle kieren en gaten waar je iets hebt gemist. Het mooie van Annie Sloan Chalk Paint is dat u binnen kunt verven want de verf is reukloos u hoeft dus niet buiten in de kou in een schuur te verven en u heeft geen last van een vieze verf geur die weken in huis blijft hangen. In tegenstelling tot meubels moet u Rotan niet afwerken met Soft Wax of Lacquer. U ziet op de foto dat je een geweldig mooi resultaat kunt bereiken met Annie Sloan Chalk Paint op rotan. Dit is gedaan met de kleuren Old White en French Linen.

U kunt altijd verven zonder schuren of gronden met Annie Sloan

Op meubels kunt u met Annie Sloan Chalk Paint aan de slag zonder te schuren of te gronden. De handleiding hoe u met Annie Sloan Chalk Paint moet werken kunt u hier vinden. Wij hebben nog veel en veel meer voorbeelden van kasten stoelen, stoffen stoelen, tegels, keukens, en nog veel meer op onze pagina meubels met Chalk Paint. Daar staan honderden foto's van onze klanten. Het leuke van deze pagina is dat er meestal foto's bij staan van hoe het was en hoe het geworden is na het verven met Annie Sloan Chalk Paint. Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Rotan verven met Annie Sloan Chalk Paint
Rotan verven met Annie Sloan Chalk Paint

Deze artikelen kunt u gebruiken voor het verven van Rotan met Annie Sloan verf