Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 21 dec 2017

Room Recipes for Style and Colour te koop bij ShabbyTreats

Room Recipes for Style and Colour is het nieuwste boek van Annie Sloan wat ze geschreven heeft samen met haar zoon Felix.

Room Recipes for Style and Colour van Annie Sloan

Room Recipes for Style and Colour van Annie Sloan


Annie Sloan is een wereldberoemde persoonlijkheid op het gebied van Interieur styling en verftechnieken. Ze is uitvinder van Chalk Paint. Het geregistreerde merk van haar verf. Ze heeft inmiddels bijna dertig boeken geschreven waarvan er wereldwijd inmiddels miljoenen zijn verkocht. Haar boek Room Recipes for Style and Colour .beschrijft hoe je omgaat met stijl en kleur. Room Recipes for Style and colour bestaat uit 192 pagina's vol met tips en inspiratie en 300 geweldige foto's. Het boek is mooi om te zien niet in de laatste plaats door de hard cover. Annie Sloan onderzocht 9 verschillende stijlen. Boho Chic (Bohemien) neoklassiek, Vintage Floral, Franse Elegance Style, Zweedse Style, Coastal Style, Rustic Country Style, Modern Retro and Warehouse Style. In het boek help Annie Sloan je om te ontdekken welke kleur technieken je nodig hebt om deze stijl te creëren in uw eigen huis. Ze laat u zien waarom sommige kleuren goed samen gaan en hoe het kan dat een kleur heel anders kan zijn (overkomen) in andere ruimtes. Eén van de belangrijke tips van Annie Sloan is om moodboards te maken om de belangrijke zaken zoals de schaal , focus de manier hoe het eruit moet gaan zien en hoe het samen één geheel moet vormen. Zo kunt u de gekozen stijl realiseren. 

Annie Sloan haar laatste boeken

Twee absolute aanraders zijn Kleurrecepten met Chalk Paint. Mijn favoriete boek van Annie Sloan. Het is een handleiding vol technieken en geweldig mooie foto's die laten zien hoe het moet. En natuurlijk haar laatste boek "Annie Sloan verft werkelijk alles ". U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Er staan duizenden foto's van klanten. U zult verbaasd zijn ! 

Room Recipes for Style and Colour bij de Chalk Paint specialist